Randers HK TALKS

Et unikt erhvervsnetværk for partnere i Randers HK.

Et netværk med mening

Er du beslutningstager og partner i Randers HK? Vil du gerne møde andre partnere, høre spændende historier og inspireres til ledelse, forretning og det gode liv? Så er Randers HK TALKS noget for dig.

Randers HK TALKS er et unikt erhvervsnetværk, der giver dig mulighed for at netværke med andre partnere, få indsigt i Randers HK’s udvikling og opleve forskellige arrangementer i og omkring Randers. Vi mødes fast fire gange om året i respekt for din travle kalender. Konceptet er helt nyt og støtter op om den lokale oplevelsesindustri i Randers, som er værter for vores netværksmøder.

Hver gang får du en hyggelig aften med god mad, vin og kaffe. Du får også en status på Randers HK fra klubbens ledelse, Elitechef og Cheftræner. Du kommer helt tæt på spillerne og får mulighed for at snakke med dem om resultater, drømme og hverdagen i en eliteklub.

Og mere til…

For det er ikke alt! Vi inviterer også hver gang en kendt person på besøg i Randers HK-stolen til en spændende TALK. Vi udfordrer vores gæst med relevante spørgsmål og giver dig mulighed for at stille dine egne. Du kan forvente at høre inspirerende, sjove og tankevækkende historier fra vores gæster.

Ved premieren på Randers HK TALKS hos Memphis Mansion havde vi besøg af Christian Hjermind, direktør for KIF Kolding, som fortalte os om sin store håndboldkarriere og gav os gode råd til Randers HK’s fremtid samt et skulderklap for at tænke nyt.

Randers HK TALKS mødet i december 2023 blev afholdt hos Arena Randers, hvor vi fik besøg af randrusianer og kommunalekspert Roger Buch, som gav os et ærligt og humoristisk indblik i de politiske og økonomiske udfordringer og muligheder for Randers Kommune og os der lever og driver forretning her.

Randers HK TALKS afholdes igen den 6. marts 2024 og den 29. maj 2024 – så sæt allerede nu X i kalenderen!

Vil du med på holdet?

Randers HK TALKS er et netværk med mening. Et netværk, hvor du kan lære, dele og vokse sammen med andre partnere. Kort sagt et netværk du ikke vil gå glip af.

Vil du med på holdet som partner i Randers HK, så tøv ikke med at kontakte Partnerchef Lonnie Boe Pedersen på lonnie@randershk.dk eller udfyld formularen her under, og glæd dig til netværk, oplevelser og inspiration.

Få mere at vide om Randers HK TALKS og Randers HK’s partnerprogram.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.