Events

Find det næste Randers HK Event.

RANDERS HK TALKS

Randers HK TALKS 29. maj 2024

Så er vi klar til det næste netværksevent for partnere i det nye erhvervsnetværk Randers HK TALKS. Netværksmødet holdes hos Randers Teater den 29. maj kl. 17.30-20.30. Vi får som altid en kendt person på besøg i Randers HK stolen til en spændende TALK, og denne gang er det Rina Hansen, CEO i Rhanders Handsker. Vi glæder os rigtig meget til at høre historien om Rhanders.

Randers HK TALKS 6. marts 2024

Den 6. marts 2024 kl. 18-21 afholdes det næste netværksmøde for partnere i det nye erhvervsnetværk Randers HK TALKS. Netværksmødet holdes hos Togfabrikken, smagsværksted Randers, som er partner i Randers HK. Vi får også en kendt person på besøg i Randers HK stolen til en spændende TALK. Denne gang er det Morten Stig Christensen, Formand DanskHåndbold. Vi glæder os til at byde ham velkommen til Randers.

Vil du høre mere om Randers HK TALKS og hvordan du bliver partner i Randers HK, så kontakt os på kontakt@randershk.dk

Aktuelt

Følg med i klublivet på og udenfor banen.

Nyheder

Læs seneste nyheder i Randers HK.

Bliv Partner

Kom med på holdet og få en nøgle til klubben. Sammen finder vi den løsning som passer til netop din virksomhed. Udfyld kontaktformularen og vores partnerchef vil kontakte dig for en uforpligtende snak om de mange muligheder.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lonnie Boe Pedersen

Partnerchef

T: 31454539