Randers HK Netværk

Sammen styrker vi hinanden. Bliv del af vores eksklusive netværk.

Vi bygger stærke relationer gennem gode oplevelser, fællesskab og vidensdeling. Mulighederne er mange og spænder fra det unikke netværksevent Randers HK Talks, til erhvervsnetværket Randers HK Business og Randers HK Aktiv som er et boost af fysisk velvære i godt selskab med andre.

Randers HK Talks

Et eksklusivt og unikt netværksevent

Randers HK Talks er et helt nyt netværksevent for beslutningstagere. Netværkseventet afholdes i partnerskab med hovedpartner Sparekassen Danmark og hos forskellige lokale værter indenfor oplevelsesindustrien i Randers. 

Hver gang inviterer vi en kendt gæst i Randers HK stolen til en spændende talk, hvor du også får mulighed for at stille direkte spørgsmål. Vi har bl.a. haft Morten Stig Christensen, Roger Buch, Rina Hansen og Christian Hjermind i Randers HK stolen.

Der er skruet helt op for hyggen, musikken og den gode mad og vin. Og så får vi altid nogle gode snakke ved bordene, hvor du vil blive placeret ved forskellige borde fra gang til gang, så du får mulighed for at møde alle de andre partnere gennem en sæson. Randers HK Talks afholdes 4 gange pr. sæson en hverdagsaften kl. 18-21.

Læs mere om Randers HK Talks her

Adgang: minimum Klubpartnerskab

Randers HK Business

Et stærkt lokalt erhvervsnetværk

Randers HK Business er et helt nyt lokalt erhvervsnetværk for beslutningstagere. Netværket afholdes og udvikles i partnerskab med Business Randers, som del af et lokalt startup. Som del af netværket får du derfor også adgang til udvalgte arrangementer hos Business Randers, hvor du også møder andre virksomheder.

Netværksmøderne afholdes i Randers HK Businesslounge i Arena Randers, hvor du får mulighed for at præsentere din egen virksomhed. Du har også mulighed for at bidrage til valgte temaer for sæsonen. Randers HK spillere kommer også på besøg, og kan stå til rådighed for netværket i et mindre omfang. Randers HK Business afholder 6 netværksmøder pr. sæson kl. 8-10 om morgenen.

Adgang: minimum Klubpartnerskab

Randers HK Aktiv

Et boost af velvære og netværk

Randers HK Aktiv er vores nyeste tiltag, der kombinerer fysisk aktivitet, netværk og en sund start på dagen. Du får et boost af velvære med morgentræning og netværk. Dette koncept inviterer dig til månedlige morgentræninger med fokus på styrke, puls, og modificerede WOD’s.

Randers HK Aktiv tilbydes i partnerskab med Crosskompagniets erfarne træner, som deler passion for håndbolden fra tiden som tidligere håndboldspiller. Vi vil sammen skabe et miljø der styrker sammenholdet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, tilpasser vi træningen, så den passer til dig. Vi fokuserer ikke kun på fysisk velvære, men også på at skabe et fællesskab, hvor vi støtter hinanden på rejsen mod bedre sundhed.

Efter træningen er der belønning i form af en let morgenmad fra kl. 7.30 til 8.00. Frugt, skyr, rundstykker, kaffe og te vil være til rådighed, så du kan tanke op og nyde din indsats. Vi forstår, at din tid er værdifuld, så du er velkommen til at stikke af tidligere eller blive og udvide dit netværk.

Randers HK Aktiv afholdes én gang om måneden fra kl. 6.30 til 7.30 – med mulighed for at deltage i morgenmad kl. 7.30-8.00. Du behøver ikke at være en beslutningstager for at deltage. Som virksomhedsejer eller beslutningstager kan du for eksempel også sende op til 2-3 medarbejdere/kollegaer afsted sammen.

Adgang: alle partnere

Bliv Partner

Kom med på holdet og få en nøgle til klubben. Sammen finder vi den løsning som passer til netop din virksomhed. Udfyld kontaktformularen og vores partnerchef vil kontakte dig for en uforpligtende snak om de mange muligheder.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lonnie Boe Pedersen

Partnerchef

T: 31454539

Randers HK Event

Sammen om de gode oplevelser. Kom med til spændende events.

Randers HK Hospitality

Sammen til kamp. Få unikke kampoplevelser.

Randers HK Eksponering

Sammen om synligheden. Vi styrker værdien af dit brand.

Bliv Partner

Kom med på holdet og få en nøgle til klubben. Sammen finder vi den løsning som passer til netop din virksomhed. Udfyld kontaktformularen og vores partnerchef vil kontakte dig for en uforpligtende snak om de mange muligheder.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lonnie Boe Pedersen

Partnerchef

T: 31454539