Randers HK TALKS

Et unikt erhvervsnetværk for partnere i Randers HK.

Et netværk med mening

Er du beslutningstager og partner i Randers HK? Vil du gerne møde andre partnere, høre spændende historier og inspireres til ledelse, forretning og det gode liv? Så er Randers HK TALKS noget for dig.

Randers HK TALKS er et unikt erhvervsnetværk, der giver dig mulighed for at netværke med andre partnere, få indsigt i Randers HK’s udvikling og opleve forskellige arrangementer i og omkring Randers. Vi mødes fast fire gange om året i respekt for din travle kalender. Konceptet er helt nyt og støtter op om den lokale oplevelsesindustri i Randers, som er værter for vores netværksmøder.

Hver gang får du en hyggelig aften med god mad, vin og kaffe. Du får også en status på Randers HK fra klubbens ledelse, Elitechef og Cheftræner. Du kommer helt tæt på spillerne og får mulighed for at snakke med dem om resultater, drømme og hverdagen i en eliteklub.

Og mere til…

For det er ikke alt! Vi inviterer også hver gang en kendt person på besøg i Randers HK-stolen til en spændende TALK. Vi udfordrer vores gæst med relevante spørgsmål og giver dig mulighed for at stille dine egne. Du kan forvente at høre inspirerende, sjove og tankevækkende historier fra vores gæster.

Ved premieren på Randers HK TALKS hos Memphis Mansion havde vi besøg af Christian Hjermind, direktør for KIF Kolding, som fortalte os om sin store håndboldkarriere og gav os gode råd til Randers HK’s fremtid samt et skulderklap for at tænke nyt.

Randers HK TALKS mødet i december 2023 blev afholdt hos Arena Randers, hvor vi fik besøg af randrusianer og kommunalekspert Roger Buch, som gav os et ærligt og humoristisk indblik i de politiske og økonomiske udfordringer og muligheder for Randers Kommune og os der lever og driver forretning her.

Marts 2024 blev Randers HK TALKS afholdt hos Togfabrikken – møde og smagsværksted, hvor mere end 50 partnere og gæster havde fornøjelsen af at møde Morten Stig Christensen, Formand DanskHåndbold, som fortalte om seneste udvikling indenfor håndboldverden og de nye krav til 1. division/Liga. Vi fik også et par gode råd med på vejen, og en anerkendelse af, at vi er godt på vej med fokus på opbygning af et solidt fundament. Og selvfølgelig en historie om Morten Stigs egen håndboldkarriere og de alt for små shorts, som herrelandsholdet spillede i dengang.

Randers HK TALKS afsluttede sæson 23/24 hos Randers Teater den 29. maj 2024, hvor vi havde fint besøg af Rina Hansen, CEO i RHANDERS, Randers Handskefabrik. Rina fortalte om det lange tilløb til overtagelsen af Danmarks svar på Gucci, som er et stykke dansk kulturarv. Vi fik svaret på H’et i RHANDERS, og så kom vi tættere på Rina som person og det der driver hende hver dag.

Program for Randers HK TALKS i den nye sæson 24/25 er undervejs. Og I kan godt glæde jer!

Vil du med på holdet?

Randers HK TALKS er et netværksevent med mening. Et netværk, hvor du kan lære, dele og vokse sammen med andre partnere. Kort sagt et event du ikke vil gå glip af.

Vil du med på holdet som partner i Randers HK, så tøv ikke med at kontakte Partnerchef Lonnie Boe Pedersen på lonnie@randershk.dk eller udfyld formularen her under, og glæd dig til netværk, oplevelser og inspiration.

Få mere at vide om Randers HK TALKS og Randers HK’s partnerprogram.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Randers HK Netværk

Sammen styrker vi hinanden. Bliv del af vores eksklusive netværk.

Randers HK Event

Sammen om de gode oplevelser. Kom med til spændende events.

Randers HK Hospitality

Sammen til kamp. Få unikke kampoplevelser.

Randers HK Eksponering

Sammen om synligheden. Vi styrker værdien af dit brand.

Samarbejds­partnere

Sammen om udviklingen. Vi sikrer resultater gennem tætte samarbejder.

Bliv Partner

Kom med på holdet og få en nøgle til klubben. Sammen finder vi den løsning som passer til netop din virksomhed. Udfyld kontaktformularen og vores partnerchef vil kontakte dig for en uforpligtende snak om de mange muligheder.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lonnie Boe Pedersen

Partnerchef

T: 31454539