Randers HK Eksponering

Sammen om synligheden. Vi styrker værdien af dit brand.

Dit brand på tøjet

Bliv del af den blå bølge på banen

Vi har flere muligheder for at eksponere din virksomhed med logo på spillertøjet. Der er mulighed for placering på front trøje, bag trøje eller shorts. Alle 1. divisions kampe livestreames på Amtsavisen via JFM Play.

A-placering: Hovedpartner

B-placering: Toppartner

C-placering: Pluspartner

Tilkøb af placering: Efter aftale

Udebanetrøjer: Efter aftale

Dit brand i Fanzonen

Synlighed overfor Randers HK Fans

Randers HK Fanzone er placeret centralt i Arena Randers som samlingspunkt for Randers HK fans, tilskuere, partnere, presse og gæster.

I Fanzonen kan du som partner eksponere din virksomhed ved fx en aktivitet, konkurrence, smagsprøver, ministand, video, trykmaterialer, uddeling af merchandise m.m. Kun fantasien sætter grænsen.

Fanzonen skal indeholde tilbud og aktiviteter som understøtter den gode kampoplevelse for både store og små. Der er derfor mulighed for at arbejde målrettet med sine målgrupper lige fra familietilbud, til børn og unge, studerende, erhvervsfolk, repræsentanter fra foreninger, kultur og kommune, presse, andre partnere og en masse håndboldinteresserede.

Fanzonen starter en time før kamp og er tilsvarende åben i halvlegen. Partner sørger selv for opsætning og afvikling af egen aktivitet i Fanzonen, men Randers HK Fanklub står til rådighed for koordinering og hjælp if. den praktiske planlægning.

Dit brand på flere kanaler

Eksponering af dit brand

Vi har flere muligheder for at eksponere din virksomhed på vores digitale kanaler. Sammen finder vi den helt rigtige løsning og kanalstrategi for din virksomhed.

Facebook +9192 følgere

Instagram +2605 følgere

LinkedIn +718 følgere

Website: Logo og linkbuilding til egen website

Amtsavisen: Kampannonce som digitalt topbanner (kun kamppartner)

Annoncekampagne, kampprogram og digitale skærme under kamp efter aftale

Eksponering overfor Randers HK netværk fx. logo på skærme til netværkseventet Randers HK TALKS

Tilkøb eksponering

Skab merværdi med tilkøb

Vi har flere muligheder for at sammensætte et partnerskab med forskellige add-ons som skaber en merværdi for dig.

Kamppartner: Som kamppartner får du logo i kampannoncer på alle kanaler i perioden frem til kamptidspunkt (ca. 2 uger før) samt i kampprogram som uddeles ved kampen til alle tilskuere. Kamppartner bliver annonceret i speak under kampen. Kamppartner har mulighed for at dele materiale/flyers ud til alle tilskuere og/eller lave en kampaktivitet såsom konkurrence.

Boldpartner: Som boldpartner får du logo på stativ med kampens bold, som er placeret midt på banen før kamp og i halvleg. Efter kampen bliver den placeret i zone for Aftermatch, hvor alle tilskuere, fans, presse og partnere har adgang til sammen med spillerne. Boldpartner får desuden logo i kampprogram som uddeles til alle tilskuere, og bliver annonceret i speak under kampen.

Kampens spiller: Som partner for kampens spiller får du eksponering ved kåring af kampens spiller for begge hold. Kamppartner sponsorerer også en præmie til begge spillere. Du får eksponering via fotos af kampens spiller i Randers HK, som bliver lagt på SoMe kanaler efter kampen. Tilsvarende kan fotomateriale anvendes i egen markedsføring. Randers HK Fanklub laver video med interview af kampens spiller til opslag på digitale kanaler og med nævnelse af kamppartner. Kampens spiller bliver interviewet til Aftermatch, som er åben for alle fans, tilskuere, partnere, presse og spillere efter kampen.

Spillerpartner: Som personlig partner for en specifik spiller får du logo på spillerens tøj og fotomateriale til egen markedsføring.

Årets spiller: Som partner for årets spiller i Randers HK sponsorer du også præmie til overrækkelse ved sæsonafslutning. Du får eksponering af kåringen på alle SoMe kanaler, website og evt. pressedækning. Du får fotomateriale til egen markedsføring.

Bliv Partner

Kom med på holdet og få en nøgle til klubben. Sammen finder vi den løsning som passer til netop din virksomhed. Udfyld kontaktformularen og vores partnerchef vil kontakte dig for en uforpligtende snak om de mange muligheder.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lonnie Boe Pedersen

Partnerchef

T: 31454539

Randers HK Netværk

Sammen styrker vi hinanden. Bliv del af vores eksklusive netværk.

Randers HK Event

Sammen om de gode oplevelser. Kom med til spændende events.

Randers HK Hospitality

Sammen til kamp. Få unikke kampoplevelser.

Bliv Partner

Kom med på holdet og få en nøgle til klubben. Sammen finder vi den løsning som passer til netop din virksomhed. Udfyld kontaktformularen og vores partnerchef vil kontakte dig for en uforpligtende snak om de mange muligheder.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lonnie Boe Pedersen

Partnerchef

T: 31454539