Sidste gang vi mødte holdet fra Horsens, blev det noget af en gyser. Vi var bagud med 6 mål ved pausen, og der skulle virkelig ske noget i anden halvleg, hvis vi skulle komme tilbage. Grundet et fantastisk comeback af pigerne fra Randers HK, kunne vi alligevel bryde ud i jubel efter kampen. Efter pausen formåede vi endelig at straffe HH Elites 7 mod 6 og kunne derfor æde os stille og roligt tilbage i kampen.

Tæt kamp i vente

Det er to mandskaber, der er meget jævnbyrdige og står godt til hinanden. Derfor forudser assistenttræner Mikkel Thomassen endnu en tæt kamp i aften i Horsens. ”Jeg forventer det bliver en tæt kamp. Det er to hold, som ligger fint til hinanden, og som kan angribe hinanden på flere forskellige parametre,” siger han og fortsætter:

”Kampen kan meget vel blive afgjort til allersidst – måske i allersidste angreb.”

I sæsonens første møde, spillede HH Elite 7 mod 6 i store dele af kampen, noget Randers HK havde store problemer med i første halvleg. Alligevel var det også det, der endte med at blive afgørende for comebacket i anden halvleg.

”Vi er overbeviste om, at de endnu en gang vil spille 7 mod 6 – så må vi se, hvor meget det bliver denne gang. Vi har forberedt os på, hvordan vi kan taget initiativet i kampen og derved straffe dem, når de bruger deres 7 mod 6 spil,” siger Mikkel om forberedelserne op til kampen i aften.

Målsætning for sæsonen kan stadig nås

Inden sæsonen havde Randers HK en officiel målsætning om at ende i top-10, den målsætning er stadig inden for rækkevide, og det er stadig noget både spillere og trænere tror på, kan lykkes.

”Vi skal se, om vi kan indfri vores målsætning om en placering i top-10. Dernæst handler det selvfølgelig om at forbedre vores spil så meget som muligt, så vi er klar til det nedrykningsslutspil, der venter på den anden side af grundspillet,” slutter assistenttræneren.

 

Kampen spilles på udebane i Horsens, i aften klokken 18:30.

Foto: Hans Carstens