Der var stor sult efter point i hele truppen, og i dag vendte skuden! Der var lagt op til en tæt kamp, og det fik vi. De første 10 minutter bød på rigtig mange brændte chancer og flere lige ved og næsten redninger fra Mathilde Juncker. Med en smule mere skarphed kunne pigerne nemt have gået til pause med en føring på 2, 3 eller 4 mål. Situationen var heldigvis den samme hos Silkeborg-Voel, og stillingen ved pausen var derfor 11-11.

 

Store præstationer efter pausen

Holdet leverede flot angrebsspil, men desværre fortsatte de brændte chancer i starten af anden halvleg, hvilket også betød at de to hold fulgtes ad langt ind i anden halvleg. Men flere spillere fandt store præstationer frem i anden halvleg, og især Mia Møller, Kristin Thorleifsdóttir og Mathilde Juncker storspillede efter pausen.

”De sidste 10 minutter holdt hårdt, men det var bare virkelig fedt – Det gør sejren endnu federe, at det er så intenst og så spændende, så det er dejligt,” siger Mia Møller, der var pakket godt ind i is efter den hårde kamp, da hun bliver spurgt til, hvordan nerverne havde det under kampen.

”Både kroppen og formen er lidt medtaget lige nu, men det er bare megafedt at spille. Jeg har glædet mig til at kunne give den fuldt ud igen, så det er bare dejligt.”

 

Vigtige point til tabellen

Med 10 minutter igen kom Randers HK i front med 3 mål, og den føring viste sig at være det hul der skulle til for en sejr. Pigerne hev sejren hjem på 26-23 efter flere vigtige fødselsdagsscoringer fra Kristin i både åbent spil og på straffekast. Og det var en kæmpe lettelse for spillerne efter kampen, at der endelig kom point til tabellen.

”For det første er det bare dejligt at vinde og få 2 point – det er så vigtigt,” siger Kristin, da hun sætter ord på sin egen præstation efter kampen.

 

Næste kamp er på udebane mod Holstebro, onsdag d. 20/1.

 

Foto: Hans Carstens