Jublen og lettelsen var til at få øje på i Randers HK lejren, da vi lørdag eftermiddag tog en sejr på 28-27 på udebane i Ajax København. En vigtig kamp i bundstriden på en svær udebane, hvor vi de seneste opgør har haft det svært. Men denne gang lykkedes det, og det endda med vores piger i kontrol det meste af kampen.

“Det var en tiltrængt sejr, der giver lidt tro på tingene igen. Efter et par dårlige kampe var det dejligt at vise, at vi stadig kan spille på en godt niveau,” siger Ole Bitsch efter kampen.

Holdet kom godt fra start, og især i angrebet spillede pigerne på et højt niveau og kunne via 6-10 gå til pause foran 10-13. Især Christina Pedersen var stærkt spillende. Hun endte på ni mål og seks assists. Ydermere var det værd at bemærke, at holdet kun lavede syv tekniske fejl i hele kampen.

Trods det gode spil endte kampen alligevel med en spændende afslutning, da Ajax-pigerne havde held med at hente tre mål med deres syv mod seks spil.
Men en stor redning af Stephanie Andersen og endnu et mål af Christina Pedersen kunne gæsterne lukke al spænding ud af kampen til sidst.

En flot kamp af vores unge hold og to meget vigtige point på kontoen.

Allerede onsdag venter en stor opgave, når Team Esbjerg kommer på besøg i Arena Randers. Opgøret spilles kl. 18.30 og billetter kan købes her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

Ajax København – Randers HK 27-28 (10-13)

Ajax København: Anna Grundtvig 8 (7), Amanda Hansen 4, Emma Laursen 4, Simone Pedersen 3, Amanda Poulsen 2, Rosa Schmidt 2, Suna Hansen 2, Emma Jørgensen 1, Maja Jørgensen 1,

Randers HK: Christina Pedersen 9 (1), Pernille Brandenborg 4, Mathilde Orkild 3, Anne Berggreen 3, Aia Raadshøj 3, Camilla Degn 3, Mette Brandt 2, Nicoline Olsen 1.

foto: Hans Carstens