Det blev som frygtet Viborg HKs kontramaskine, der blev afgørende i aftenens opgør. Stort set alle hjemmeholdets tekniske fejl og brændte chancer, blev omsat til scoringer af Viborgs skarpe kontrafase.

Det var dog et hjemmehold, der var klar fra start. Især Kristin Thorleifsdottir var varm og fik scoret et par gode mål fra distancen, og Eli Raasok lukkede godt af for Viborgs skytter. Det var et forsvar, der havde godt fat i Viborgs fysisk stærke spillere, hvilket gav gode forudsætninger for at løbe kontra. Der var dermed lagt op til et tæt opgør, og Randers HK var i front 8-6 halvvejs i første halvleg.

 

Den store værktøjskasse i brug

Derfra strammede udeholdets stjerner op. Anna Kristensen havde mange store redninger, og Viborgs markspillere var skarpe foran mål. Det blev desværre starten på Viborgs sejr, der resten af kampen stille og roligt udbyggede føringen. Ved halvleg var stillingen 13-19.

I anden halvleg var mønsteret desværre det sammen. Trods mange fine angreb, der resulterede i åbne chancer, formåede pigerne ikke at gribe chancen. For mange brændte skud og dårlige afleveringer blev endnu engang straffet. Ole Bitsch gravede dybt i værktøjskassen og op kom både 5:1 forsvar og 7:6 angreb. Ingen af delene formåede at bringe spændingen tilbage i kampen.

Hele holdet skal dog have ros for at kæmpe med næb og klør uanset, hvad der stod på tavlen. Vi må erkende, at vi stadig er et stykke fra Viborg, men indstilling og fight kan vi tage med os videre til næste opgør.

Næste kamp er på onsdag d. 20., hvor endnu en hård kamp venter på udebane mod de forsvarende mestre fra Odense Håndbold.