“En stjerneparade af spillere”

I aften er vi nået til Kvindeligaens 7. runde, hvor Team Esbjerg kommer på besøg i Arena Randers kl. 18:30.

Assistenttræner Jonas Dehn udtaler følgende om Team Esbjerg som modstander: ”Esbjerg kommer med en stjerneparade af spillere, hvor særligt Henny Reistad må fremhæves som en af verdens pt. bedste spillere med ekstraordinære kompetencer i begge ender af banen. Det bliver en udfordring af de store, men det er også en udfordring, vi ser meget frem til at tage op.”

 

“Vi kan byde ethvert hold op til dans”

Dehn er dog stadig optimistisk omkring holdets chancer inden kampen og siger: ”Vi er selv inde i en god periode, hvor vi til træning, det sidste stykke tid, har turde løfte på kravene til, hvordan vi træner. Vi har en ung og meget talentfuld trup, og vi tror meget på hinandens kompetencer og tror på, at vi kan byde ethvert hold i ligaen op til dans.”

Dette gjorde vi i weekenden, hvor pigerne kom hjem fra København med to point i bagagen fra kampen mod Ajax København. En kamp hvor holdet i størstedelen af kampen havde kontrollen og sad på spillet.

 

Håber på en energifyldt og intens kamp

Han lægger også vægt på fansenes betydning for kampens udfald: ”Sidste gang, vi mødte Esbjerg, var også på hjemmebane, hvor vi sammen med et yderst tændt og energifyldt publikum var tæt på at tage en velfortjent sejr fra Esbjerg. Vi håber på, at vi sammen med publikum, kan skabe en lige så tændt hal og tage den revanche, vi føler, vi har til gode.” Og han kommer med et løfte om, at: ”Vi ønsker at give publikum en energifyldt, intens og fed kamp, hvor vi stiller krav til hinanden om sved på panden, blod på knæene og ild i øjnene.”

 

Billetterne til aftenens kamp kan købes på vores billetside