Endnu en stjerneparade kommer på besøg, når vi onsdag skyder kvindeligaen i gang mod Ikast Håndbold. Pigerne viste dog i fredagens Santander Cup kamp, at når de leverer på top niveau, kan de presse selv de allebedste hold. Og med den opbakning fra publikum er der potentiale til at gøre Arena Randers til et frygteligt sted for vores modstandere.

Op til endnu en kamp mod et af de formodede tophold, er fokus fra cheftræner, Ole Bitsch, holdets egne kompetencer:

“Vores indgang til kampene er at bringe et enormt stort fokus på vores egne kompetencer ift. hvordan vi gerne vil spille håndbold – Og det gælder også kampen mod Ikast. Vi tager kampen op i hver eneste aktion og kæmper til sidste fløjt. Ikast Håndbold har en rigtig bred trup, så der er rigtig mange spillere at forholde sig – med især Simone Petersen og Julie Scaglione er værd at holde øje med,” understreger han, og påpeger, at der er meget positivt at tage med fra seneste kamp mod Esbjerg. 

“Vi fik bevist, at vi kan spille med mod de store, når vi leverer en top-indsats. Fight og indsats er det, der i vores verden skaber præmissen for den gode præstation, så det skal vi levere hver eneste gang, vi går på banen. Vi glæder os til endnu en kamp onsdag, og så skal vi se om ikke vi kan smide respekten lidt før, end tilfældet fra mod Esbjerg, og komme med større mod i vores egne aktioner” slår Ole Bitsch fast. 

 

Kampen spilles onsdag kl. 18.30 i Arena Randers. 

Billetter kan købes i døren eller her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk 

foto: Hans Carstens