Lørdag klokken 13.00 er det endelig tid til tophåndbold hjemme i Arena Randers igen, når Horsens Håndbold Elite kommer på besøg i 10. spillerunde af Bambusa Kvindeligaen. Det en er vigtig kamp for Randers HK, hvor den korte afstand til Horsens i tabellen gerne skal udbygges. Horsens har tabt deres to seneste kampe i ligaen, hvorfor Randers HK skal sørge for at sende Horsens hjem med det tredje nederlag på stribe. Det bliver dog ikke nogen let opgave, da Horsens har et bedre hold, end hvad deres placering i tabellen viser netop nu.

Netop at kampen spilles på hjemmebane er noget, som Mathilde Juncker ser meget frem til.

”For os som har siddet ude, er det jo enormt lang tid siden. Jeg har ikke spillet på hjemmebane siden kampen mod Ajax København – så det ser jeg virkelig frem til.”

 

Vi skal tage det gode med os

Selvom det blev til et bittert nederlag i Santander Cuppen til København Håndbold, er der mange ting, som kan tages med til kampen mod Horsens på lørdag.

”Vi kan tage meget med fra den sidste periode. De sidste 3-4 kampe har vores forsvar været rigtig solidt og er blevet markant bedre siden starten af sæsonen. Den fight, vi lagde for dagen mod København, skal vi tage med ind til kampen mod Horsens, og så har vi en god chance,” siger Juncker.

Det er et Randers HK-hold som i skrivende stund ligger nummer 10 i ligaen med 6 point, hvor lørdagens modstander Horsens ligger nummer 12 med 4 point. Det står derfor helt klart, hvor vigtig lørdagens kamp er.

”Vi er revanchetørstige, men vi ved, det bliver en anderledes kamp end mod København. Vi ved, at kampen er sindssygt vigtig, og vi er klar til bare at give den en skalle, ligesom vi gjorde mod København. Jeg synes, vi på mange punkter ligger side om side med Horsens, og derfor vil det være et enormt vigtigt skridt for vores hold at kunne tage en sejr. Jeg synes, vi har de sidste procenter, der skal til for at slå Horsens. Det handler om at give alt, hvad vi har, og det er vi rigtig gode til. Vi har fået brugt bredden rigtig godt de sidste par kampe, og det skal vi bare blive ved med – for jeg er helt sikker på at det vil gavne os – både i lørdagens kamp, men også på sigt,” understreger Mathilde Juncker.

 

Kampen kan følges på Amtsavisen.dk, der liveopdaterer fra kampen, eller på tophaandbold.dk/livescore.