Randers HK træder tættere på eliten – også uden for banen

Pressemeddelelse: Den ambitiøse håndboldklub Randers HK har hentet stærke spillere på banen op til denne sæson med Jamine Roberts som det største navn, men også uden for banen hæver klubben niveauet. Randers HK kan i dag løfte sløret for sin nye hjemmeside, som bringer klubben op blandt de førende i Danmark.

Siden er en del af klubbens overordnede strategi, der skal føre klubben til toppen af dansk håndbold igen, blandt andet ved at sikre en god oplevelse for klubbens fans, der benytter sig af den nye side.

Klubben og direktør Per Rasmussen har haft fokus på, at fans, frivillige og virksomheder befinder sig i en digitaliseret verden. Derfor skulle en ambitiøs håndboldklub som Randers HK i direktørens øjne naturligvis også kunne tilbyde den optimale oplevelse, når man besøger klubbens hjemmeside.

En del af #RandersHKvidere

Planerne om den nye hjemmeside har været kendt siden februar, hvor Randers HK præsenterede deres nye projekt #RandersHKvidere, der var en direkte afløser for klubbens hidtidige plan #RandersHKforfra.

Projektet handler om at løfte klubben, både sportsligt, men også ude for banen. Her er den nye hjemmeside et signal om, at Randers HK også online vil være med i toppen. Derudover har det været et mål at sikre optimal eksponering af sponsorer for at styrke deres synlighed.

-Vi er glade for at have så mange gode samarbejdspartnere, og derfor er det vigtigt for os at vise, at vi er stolte af de samarbejder, vi har. Med den nye hjemmeside bliver det endnu mere synligt, hvilket bliver en gevinst for både Randers HK og vores partnere, siger Per Rasmussen, direktør i Randers HK.

Ny partner bag hjemmesiden

I forbindelse med lanceringen af #RandersHKvidere kunne klubben også præsentere en ny samarbejdspartner. Det digitale bureau, OnlineSynlighed.dk, har været ansvarlig for produktionen af den nye hjemmeside til Randers HK, som du nu kan se resultatet af.

Processen har været præget af løbende dialog, som har betydet, at RandersHK.dk er blevet præcis den side, som klubben har haft i tankerne.

-Vi er meget tilfredse med resultatet af den nye hjemmeside. Samarbejdet med OnlineSynlighed.dk har været upåklageligt, og de har været i stand til at omsætte vores tanker til handling. Derfor er vi endt med et resultat, der bliver et skridt fremad for klubbens eksponering online, siger Per Rasmussen.