Mathilde Orkild og Signe Schaar sidder på hver sin fløjposition og har i denne sæson, deres unge alder til trods, vist, at de har potentiale til mere. De har begge forlænget deres aftaler med henholdsvis to og et år.

Signe Schaar blev rykket tidligt op i ligatruppen og er i gang med sin anden ligasæson, selvom hun også næste år kunne spille U19. I sin første sæson på ligaholdet udviklede Signe sig helt forrygende. Hun har dog også oplevet modgang, men her gravede hun endnu dybere og kom tilbage på sporet.

”Det er disse egenskaber, vi søger, og når Signe så samtidig rammer scoringsprocenter på niveau med de etablerede fløjspillere, så var vi ikke i tvivl om, at vi skulle forlænge samarbejdet”, siger Niels Agesen.

Mathilde Orkild er oprindeligt fra Hjallerup, men har også været omkring ungdomsafdelingen i Randers HK. Mathilde har været med ligatruppen i to sæsoner og har rykket sig enormt.

”Mathilde har kæmpet sig til en fast rolle på holdet, og hun har vist, at hun kan dække backen i forsvaret. Vigtigst af alt er dog, at Mathilde kommer med alt, hvad hun har, hver eneste gang”, siger Niels Agesen.

De to spillere har selv følgende kommentarer til kontraktforlængelserne:

Mathilde Orkild: ”Jeg føler, at jeg har været og er i en positiv udvikling, og det skyldes i høj grad det gode træningsmiljø på og omkring holdet, samt den tillid Niels har vist mig. Jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i en klub, hvor sammenhold og samarbejde vægtes højt, alt imens der også er fokus på og plads til den enkelte spiller. Jeg trives virkelig godt på holdet, hvilket gjorde valget, om at fortsætte i Randers HK, endnu nemmere.”

Mathilde Orkild spiller også i den kommende sæson med trøje nummer #22

Signe Schaar: “Jeg kan rigtig godt lide være i Randers HK, det er et fedt sted at være. Miljøet er godt og træningerne er gode. Jeg er glad for den tillid, som Niels Agesen har vist mig. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle være i Randers HK næste sæson. Jeg ser frem til at udvikle mig endnu mere både på og uden for banen. Samtidig glæder jeg mig til, at vi næste år, kan løfte Randers HK og spille spændende håndbold.”

Signe Schaar spiller også i den kommende sæson med trøje nummer #3