Der var ingen tvivl om, at det var to hold, der virkelig havde brug for point i dagens kamp. Det gav en nervøs start i begge ender, og to hold som havde svært ved at finde deres spil frem. Da der var spille 10 minutter, kom pigerne i blå dog i front 4-1, og derfra lignede det egentlig, at Randers var et hold i kontrol. Resten af første halvleg havde pigerne rigtig godt fat i vores modstandere fra Vendsyssel, men også i kampen generelt. Inden holdet fra Vendsyssel får scoret deres andet mål i kampen, er vi på 6-1. Derfra følges de hold ad, med skiftevis scoringer i begge ender.

Pigerne fra Randers HK går derfor til pause foran med fem, 11 – 6.

 

Spænding til slut

Efter pausen skifter kampen en smule karakter, og Vendsyssel Håndbold haler stille og roligt ind, især på grund af deres målvogter, som har flere redninger i anden halvleg. Heldigvis går vi aldrig helt i stå – med 9 mål af Kristin Thorleifsdottir og mange gode redninger fra Mathilde Juncker, spiller de en stor rolle i, at Vendsyssel aldrig kommer helt op på siden af os.

Med et minut igen reducerer Vendsyssel endnu en gang, og så blev det for alvor spændende. I kampens slutsekunder kalder cheftræner Niels Agesen en timeout, som måske viser sig at være afgørende. Da kampen fløjtes op igen, har vi tre afleveringer tilbage. Bolden spilles rundt et par gange og spilles til sidst ud til en helt fri Mathilde Orkild, som kvitterer med en utrolig vigtig fødselsdagsscoring! Kampen ender 22 – 20, og vi sætter 2 point ind på kontoen.   

 

Kampens mål blev scoret af:

Randers HK : Kristin Thorleifsdottir 9, Signe Schaar 3, Sidsel Mejlvang 3, Mai Kragballe 2, Mathilde Orklid 2, Ida Callisen 1, Mia Møller 1, Nicoline Olsen 1.

Vendsyssel Håndbold : Henriette Hansen 4, Sofie Sletskov 4, Steinunn Hansdottir 3, Mette Nielsen 3, Pernille Brandenborg 2, Ida Andersen 1, Cecilie Termansen 1, Mette Bejder 1, Ida Jespersen 1.