Den talentfulde højrefløj er fløjet ind på ligaholdet med ekspresfart i løbet af det seneste års tid. Hun har i den grad grebet chancen og vist højt niveau og stabilitet i sit spil. Selvom hun stadig blot er U19 spiller har hun i denne sæson været etableret ligaspiller, og nu er hun klar til endnu en sæson i den blå trøje.

”Jeg nyder at være i Randers HK. Klubben er god til at tage hånd om unge spillere, og vi får muligheden for at udvikle os. Derudover trives jeg bare rigtig godt både på- og uden for banen. Jeg tager det som et skulderklap, at jeg allerede som U19 spiller kan få lov at være en etableret ligaspiller. Det er en milepæl, jeg slet ikke turde håbe på at opnå i så tidlig en alder. Så at jeg får lov til at spille et år mere i den blå trøje, er bare utrolig fedt,” siger Tania Knudsen.

 

De unge skal bære fanen

Selvom gennemsnitsalderen i den forgangne sæson ikke har været høj, bliver den i den kommende sæson endnu lavere. Tania tror dog på, at de unge er klar til at træde til, som de allerede har vist i denne sæson.

”Jeg synes, at vi har opbygget en rigtig god fightermentalitet på holdet, og jeg føler, at vi virkelig formår at vise, hvad vores hold består af. Det glæder jeg mig til at bygge videre på i den kommende sæson. Jeg ser derfor frem til en ny sæson, hvor det bliver et endnu yngre mandskab end i år, der skal være med til at bære fanen for Randers HK,” siger hun.

 

Teknisk kvalitet

Cheftræner, Ole Bitsch, tager hatten af for det unge talent, der i flere perioden har stået alene på højrefløjen, mens det normale førstevalg, Mathilde Orkild, har været ukampdygtig.

”Tania har vist stort format i de perioder, Orkild har været ude, og har løftet opgaven rigtig flot. Hun har gennemgået en flot udvikling, og den håber vi naturligvis, hun fortsætter her i Randers HK. Hendes afslutninger har høj kvalitet, og så skal vi hjælpe Tania med at dygtiggøre sig fysisk, så hun får endnu mere speed i benene. Sammen med Orkild har vi et enormt slagkraftigt makkerpar på højrefløjen,” understreger Ole Bitsch.

Tania har forlænget med en sæson.