Lørdagen morgen sætter Randers HK sig tidligt i spillerbussen for at køre endnu en tur over Storebælt. Her venter en svær kamp i kvalspillets anden runde, når vi skal forsøge at tage point fra Ajax København. Ajax har vundet begge indbyrdes opgør i grundspillet, men truppen er ved godt mod og opsatte på at gøre trejde gang til lykkens gang. Nu skal vi have point med hjem.

Pigerne har derfor ikke holdt påskeferie – tvært imod. Der har været fuld fokus på den store opgave, og pigerne har trænet hårdt og godt for at optimere spillet og de taktiske elementer til kampen. Det har blandt andet handlet om at få spillet Julie Pontoppidan og Camilla Degn ind på holdet igen, efter de er vendt tilbage efter skader. Men selvom vi nu igen er fuldtallig, skal der kæmpes hårdt for sejren, slår Niels Agesen fast. 

“Vi skal på udebane med stor U. Det er for det første en lang bustur tidligt lørdag morgen, og samtidig har vi før haft det svært i Baunehøjhallen. Derfor skal vi mentalt og generelt holde fokus på vores egne kompetencer og rette spillet til ud fra vores to første opgør mod Ajax,” siger Niels Agesen.

Nu gælder det dog kvalspillet, og her vil det i den grad lune med to point. Troen er fortsat stor på egne evner og med fokus på egne opgaver, er det langt fra umuligt at tage de to point med hjem.

“Jeg er overbevist om, at hvis vi formår at fokusere på, hvad vi hver især skal, så kan vi tage de to point. Og lige nu er point vigtigere end alt andet,” understreger Niels Agesen.

 

Opgøret fløjtes i gang lørdag kl 14.00. Kampen livestreames på Ajax Københavns Facebook-side.

foto: Hans Carstens