Med 3 kampe tilbage, en foreløbig plads i top-8 og med mulighed for deltagelse i slutspillet havde Randers HK planlagt et brag af en hjemmekamp den 4. april, hvor vi havde sat alt ind på at fylde den nye Multiarena.

Desværre er kampen aflyst, idet de naturlige tiltag for at undgå smitte af coronavirus har sat en stopper for vores sport. Det gør rigtigt ondt på økonomien. Alt dette overskygges naturligvis af den triste verdenssituation, som vi alle har fokus på at gøre alt for at få vendt.

Heldigvis har vi fået mange tilkendegivelser og henvendelser fra alle jer derude, som med et bankende blåt hjerte ønsker at være med til at støtte håndbolden i Randers. Det er en uvurderlig støtte, som vil hjælpe hele byens ligahold til fortsat at give jer masser af gode håndboldoplevelser.

Vi sætter derfor støttebilletter a kr. 150,- til salg, og hver en solgt støttebillet er en donation lige der, hvor den hjælper allermest. Køb af billet giver fri adgang til 1. hjemmekamp i den nye Multiarena.

Det er en meget svær og surrealistisk situation, vi alle sammen befinder os i, så derfor er det også med stor ydmyghed, at vi takker dig for dit store hjerte for Randers HK. Pas rigtigt godt på jer selv, indtil vi igen ses til fight, spænding og masser af håndbold i Arena Randers.

STØT RANDERS HK – KØB STØTTEBILLET. BRUG MOBILEPAY 13419 ELLER KØB PÅ http://www.ticketcase.dk/site/randers-hk