Randers HK har skrevet kontrakt med 23-årige Pernille Brandenborg, der har indgået en to-årig aftale med klubben. Pernille skifter fra Vendsyssel Håndbold, hvor hun de seneste sæsoner har haft en stor rolle på holdet. Hun har præsteret flot både i 1. division, men især i denne sæson i Bambusa Kvindeligaen har hun vist, at hun er klar til at tage springet til en større ligaklub.

”Jeg er super glad og stolt over, at jeg de to kommende sæsoner skal tørne ud for Randers HK. Det bliver et skridt op ad, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan udvikle mig som håndboldspiller i Randers. Klubben har et godt set-up og træningsmiljø. Der er høje ambitioner for de kommende sæsoner, og jeg vil gøre mit for, at vi kan indfri disse som hold. Jeg glæder mig til at arbejde hårdt for, at vi sammen kommer til at vinde en masse kampe. Derudover glæder jeg mig meget til at møde holdet, fansene samt alle andre i og omkring klubben,” lyder det forventningsfuldt fra Pernille Brandenborg.

 

Stor fysik og høj scoringsprocent

Med sine 183 cm kommer Pernille blandt andet til at bidrage med sin gode fysik og er tiltænkt en vigtig rolle i midterforsvaret. Derudover viser statistikken, at Pernille også har styr på at score mål i den anden ende af banen. I indeværende sæson har hun scoret 49 mål i 15 kampe og ligger med en scoringsprocent på hele 76 % som den næstmest scorende stregspiller i ligaen efter vores egen Sidsel Mejlvang. Dermed bliver det en særdeles farlig duo på stregen næste sæson.

Det er ikke kun Pernille, der glæder sig til at tørne ud for Randers HK. Også hos cheftræner Niels Agesen er der glæde og forventninger til det kommende samarbejde.

”Pernille har de seneste sæsoner kæmpet sig til en større og større rolle i Vendsyssel Håndbold. Vi lagde første gang mærke til Pernille i 1. division. Siden gjorde hun et stort indtryk på os i træningskampene før sæsonen, og det har hun levet op til i ligakampene. Jeg tror og håber, vi kan være medvirkende til, at Pernille fortsætte den udvikling. Jeg glæder mig til, at Pernille bliver en del af holdet,” siger Niels Agesen.

 

På gensyn til Christina Hansen

Tilgangen af Pernille Brandenborg betyder samtidig, at Christina Hansen drager på nye håndboldeventyr. Christina er en ægte Randers-pige og har haft sin håndboldopvækst i Randers HK. I denne sæson har hun slået igennem som fast makker med Sidsel Mejlvang på stregen, og især i angrebsspillet har hun vist sine kvaliteter og evne til at gribe selv de mest besværlige bolde. I Randers HK er vi stolte over at have udviklet endnu en ligaspiller, og vi glæder os til at følge Christina på sin videre håndboldrejse. Vi ønsker hende alt held og lykke.