Det blev en dejlig aften i Horsens, hvor pigerne kunne tilføje endnu en sejr over HH Elite til statistikken. Fundamentet til sejren på 26-21 blev skabt af en fantastisk flot holdindsats, hvor alle bød ind med gejst og fight. 

Forsvaret var indstillet perfekt, og Sidsel Mejlvang og Kristin Thorleifsdottir gjorde det svært for Horsens spillerne at slippe igennem. Når det endelig lykkedes hjemmeholdet at komme på skudhold, var Monika Kongsgaard en mur i målet. Kontramaskinen kørte som smut og især Mathilde Orkild var skarp på højrefløj. De gode præstationer ledte til en komfortabel halvlegsføring på 7-13. 

Spænding før sikker sejr

Spillerne startede anden halvleg, hvor de slap første. Fight og gejst lyste ud af øjnene på samtlige spillere, og uanset hvem, der blev sendt på banen, bød alle flot ind. Værd at nævne var Anne Berggreen, der afløste Nicoline Olsen på højreback. Berggreen spillede endnu en flot kamp og blev også efterfølgende kåret til kampens spiller. Ida Callisen dækkede backpositionen i begge sider, mens Mai Kragballe og Julie Pontoppidan var en evig trussel i angrebet. Efter 40 minutter synes kampen allerede afgjort, da Randes HK bragte sig foran hele 10-19. 

Om det var den store føring, der fik pigerne til at sætte autopiloten til lidt for tidligt, er svært at sige. I hvert fald gik spillet lidt i stå for gæsterne, og Horsens spillede sig mål for mål tættere på. 19-22 stod der pludselig, før Randers HK igen strammede op og løb fra Horsens-pigerne til slut. En sikker sejr blev det til på 21-26. Flot resultat men endnu mere imponerende holdindsats og fight. 

Næste hjemmekamp

Nu vil vi nyde sejren, inden forberedelserne til næste opgør går i gang. Allerede på mandag kommer Herning-Ikast på besøg i Arena Randers. Kampen spilles kl 20.00, og du kan købe din billet her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk HUSK alle under 18 har gratis adgang! 

Kommer du ikke i hallen, kan kampen ses på TV2 Sport. Vi håber selvfølgelig, I vil komme i hallen og være med til at skabe en fed stemning og opbakning til pigerne. 

HH Elite – Randers HK 21-26 (7-13)

Horsens: Laura Damgaard 7(2), Maria Vestergaard 6, Frederikke Gulmark 3, Anne-Sofie Filtenborg 2, Nina Dano 2, Susanne Madsen 1.

Randers: Mai Kragballe 7(4), Mathilde Orkild 5, Sidsel Mejlvang 5, Anne Berggreen 3, Kristin Thorleifsdottir 3, Julie Pontoppidan 2, Signe Schaar 1,

foto: Hans Carstens