Bliv en del af holdet med Randers HK!

Som sponsor hos Randers HK får du unikke muligheder for at styrke dit brand, uanset hvilken branche din virksomhed befinder sig i.

Et sponsorat hos Randers HK anses nemlig som værende et samarbejde, hvor både jeres virksomed og Randers HK får konkret udbytte af aftalen.

Randers HK som brand

Randers HK er en historisk klub med et stærkt DNA. Klubbens historie gør os stærke, men det er også vigtigt, at vi hele tiden ser nye muligheder, og bruger en moderne tankegang. Det gør vi blandt andet ved at være stærke på online-platforme, hvor vi dagligt er i direkte kontakt med tusindvis af følgere.

Vores hjerte banker for håndbolden og udvikling af ungdomsspillere, hvilket vi historisk set har haft stor succes med.

Du kan læse mere om vores historie her.

Muligheder for eksponering

Som samarbejdspartner i Randers HK får din virksomhed en lang række forskellige eksponeringsmuligheder. Din virksomheds logo vil først og fremmest være synlig på hjemmesiden sammen med et link til din hjemmeside.

Håndbold vises på TV som aldrig før, og det er en populær sport blandt danskerne. Som samarbejdspartner i Randers HK får din virksomhed muligheden for at få eksponering til TV-kampe for eksempel på spillernes trøjer, som banner langs banen ellers på halgulvet.

Der er desuden mulighed for at få eksponering gennem kampprogrammet, sponsorvæggen, klappevifte, hallens storskærm samt mulighed for navns nævnelse i løbet af kampen og meget mere.

 

Events

Hos Randers HK sætter vi en ære i at skabe merværdi for din virksomhed, når du bliver samarbejdspartner hos os. Det gør vi blandt andet gennem forskellige events, hvor du har muligheden for at medbringe kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Når du tilmelder dig et event, bestræber vi os på at give dig og dine gæster den bedst mulige oplevelse. Vi skaber rammerne, så vores samarbejdspartnere forsat kan have netværk, fællesskab og forretning i fokus, når de deltager.

Vores events strækker sig ud over en bred vifte af forskellige aktiviteter – heriblandt golf, vinsmagning og teambuilding.

VIP-arrangementer

Vores samarbejdspartnere har en lang række fordele på kampdage. Udover almindelige billetter får de nemlig også muligheden for at være en del af vores VIP-arrangementer. Til hver hjemmekamp mødes ca. 500 samarbejdspartnere til spisning inden kampstart.

Vores eventteam står for arrangementet, hvor der er fuld forplejning både inden kampen og i pausen. Til vores VIP-arrangementer er der mulighed for at medbringe kunder, medarbejdere eller andre forretningsforbindelser.

Stemningen til VIP-arrangementerne er ganske uformel, og giver mulighed for at opbygge nye relationer og kunder, når man går til håndbold i Arena Randers.

Bliv sponsor

Som sponsor hos Randers HK får du en hjælpende hånd, når det kommer til at skabe relationer. Vi hjælper med at skabe kontakten, så du fremover kan bruge dit netværk, når du søger diverse leverandører.

Du kan desuden være med til at bidrage til vores lokale erhvervsliv og område, hvor vi løfter i flok for at få det bedst mulige Randers.

Er du interesseret i at høre mere om vores sponsorkoncept, kan du kontakte Gitte Andersen på mail gitte@randershk.dk eller telefon 6022 1956.

Bliv en del af vores fællesskab

Du kan læse vores privatlivspolitik her.