Ole Bitsch har nu stået ved roret for Randers HKs ligakvinder i en lille måned. Han giver her en status på sin første tid i klubben.

 

Jeg har nu haft fornøjelsen af at beskæftige mig med Randers HK i en måneds tid. Til trods for jeg ikke har kunnet være der fuldt ud, så har det været helt essentielt og afgørende at kunne komme i gang allerede her inden sommerferien. Det har uden tvivl giver os et godt forspring på alt det, der skal foregå efter sommerferien.

Ikke mindst har det været vigtigt for mig at lære pigerne og resten af staben at kende, få skabt de gode relationer, skabt en fælles retning og set pigerne i aktion. Det faktum, at vi allerede nu også har haft mulighed for at tilknytte vores nye fysisk træner, Mads Bendiksen, og vores nye målmandstræner, Kevin Fisker, har været en kæmpe fordel. Derudover har jeg haft mulighed for at etablere et godt, sundt og konstruktivt samarbejde med min assistent Mikkel, som er en yderst kompetent og vellidt personlighed i hele Randers HK.

Vi har desuden haft mulighed for at sætte nogle af vores spillemæssige elementer under lup, hvor særligt forsvarsspillet og kontrafasen er blevet kigget efter i sømmene. Her er pigerne blevet præsenteret for mine idéer og tanker, hvilket de har taget rigtigt godt imod. Det glæder jeg mig til at arbejde videre med efter ferien, hvor detaljerne kommer endnu mere i fokus.

Jeg fornemmer en yderst homogen, ydmyg og hårdtarbejdende trup, som virkelig arbejder i holdets interesse samtidig med, at der er fokus på den individuelle udvikling. Alle vil Randers HK, og alle vil hinanden – og det gode mix mellem meget unge og fremadstormende spillere overmod de lidt “ældre” og rutinerede spillere giver en fantastisk dynamik i truppen, hvor alle kan og har mulighed for at udtrykke sig og dele sine holdninger omkring stort og småt.

Pt. er spillerne sendt på ferie, hvor de får ladet batterierne godt op, så motivationen er helt i top, når vi møder ind den 19. juli igen. Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme “rigtigt” i gang og håber naturligvis, at jeg kan være med til at flytte Randers HK yderligere.

 

Rigtig god sommer alle sammen.