Lokalopgøret i Santander Cup blev den klassiske eksempel på en pokalkamp, hvor Randers HK løb med en sikker sejr på 32-21 trods startvanskeligheder. 

Hadsten Håndbold spillede for deres chance og startede offensivt ud med at dække et 4:2 forsvar. Derfra tog de sig god tid til at bygge angrebene op til stor frustration hos gæsterne fra Randers, der er vant til at spille i et langt højere tempo. Om det var tempoet, der flyttede fokus i kampens første tyve minutter, eller om rusten først skulle bankes af efter en måneds kamppause, er ikke til at sige. Hadsten fulgte dog rigtig flot med i kampens første tyve minutter, hvor de førte 9-8. 

“Vi er der ikke rigtigt fra start. Det var en klassisk pokalkamp, hvor vi måske manglede 10 % på vores spændingsniveau. Det får vi heldigvis rettet op på det i løbet af kampen,” siger Stine Broløs, der spillede sin sidste kamp i Randers HK-trøjen.

 

Ungdommen trådt til endnu engang

Randers HK, der måtte undvære Kristin Thorleifsdottir og Mathilde Orkild, havde dog noget mere fart i benene end hjemmeholdet, og med mange flotte kontrascoringer fra især Signe Schaar, løb de stille og roligt fra Hadsten Håndbold. 

Dejligt var det at se vores unge talenter træde i karakter. Der var fuld spilletid til Tania Knudsen på højrefløj. Modsat spillede Signe Schaar en stor kamp med syv scoringer. Christina Hansen bidrog med fem scoringer fra stregen, mens Aia Raadshøj og Ida Callisen lagde et godt tryk i bagkæden og leverede en solid forsvarsindsats. 

På mål delte Stine Broløs og Mathilde Juncker spilletiden i deres sidste kamp for Randers HK. 

Hepper på Randers HK

Efter kampen var der både glæde og vemod blandt spillerne, og ikke mindst cheftræner Niels Agesen, der takker af efter fire år i spidsen for Randers HK. Med en lille tåre i øjenkrogen i omklædningsrummet fik han sat et flot punktum for et stort stykke arbejde. Han kan nu videregive stafetten med et talentfuld hold, der er sikret endnu en ligasæson og videre deltagelse i Santander Cup. Nu venter helt nye udfordringer i herreligaen som cheftræner for Mors Thy Håndbold, og som han selv siger: “Nu kan jeg for første gang forlade en klub og sige, at at jeg glæder mig til at komme og heppe på jer i næste sæson.”

Hadsten Håndbold – Randers HK 21-32 (10-15)

Hadsten: Stine Schmidt 6, Anne Berggren 5, Helle Wallentin 4, Mathilde Pedersen 3, Josefine Torsted 3.

Randers HK: Mai Kragballe 8, Signe Schaar 7, Christina Hansen 5, Camilla Degn 3, Sidsel Mejlvang 3, Tania Knudsen 2, Julie Pontoppidan 1, Aia Raadshøj 1, Stine Broløs 1.

foto: Hans Carstens