Med en storsejr og to point i bagagen fra onsdagens opgør er det en Randers HK trup med fornyet selvtillid, der lørdag går på banen mod Silkeborg-Voel. Det var en stor forløsning for alle i Randers HK endelig at få en sejr igen ovenpå en pointfattig oktober måned, og troen på, at der nok skal komme flere point inden jul lever i bedste velgående.

“Jeg synes egentlig, at vi har spillet nogle fornuftige kampe, men det kan ikke andet end at påvirke os, når der ikke kommer point ud af det. Pigerne skal dog roses for at holde humøret højt, og det var fortjent, at vi spillede en god kamp i onsdag og fik to sikre point,” siger cheftræner, Ole Bitsch.

 

To hurtige hold

Selvtillid må vi også formode af lørdagens gæster fra Silkeborg-Voel har med sig efter et flot uafgjort resultat mod topholdet Herining-Ikast Håndbold. Silkeborg-Voel har i sæsonens løb spillet bedre og bedre og rammer lige nu et rigtig højt niveau.

“Silkeborg spiller rigtig godt og egentlig også bedre, end de får kredit for, synes jeg. Silkeborg er et af de hold i ligaen, der løber aller stærkest. De løber virkelig hurtig fremad banen og har en god igangsætter i Filippa Idehn i målet. Og så har de Sofie Bæk til virkelig at drive kontrafasen op ad banen. Det kan sommetide bliver enten eller for dem. Nogle gange går det rigtig godt for dem, og så løber de deres modstandere over. Andre gange kan det også stresse dem lidt til at lave nogle fejl, og så bliver kampene meget levende,” forklarer Ole Bitsch. 

“Mod så tempofyldt et mandskab er fem måls forskel ikke meget, da det lynhurtigt kan vende igen. Derfor bliver det vigtigt for os at balancere vores tempo i kampen. Vi skal evne at kontrollere tempoet. Ikke forstået på den måde, at vi ikke skal løbe kontra, for det er jo en af de ting, vi rigtig gerne vil stå for. Men vi skal ikke lade os rive med i de perioder, hvor der går lidt for meget “indianer-bold” i det, som det til tider kan gøre mod så livligt et hold som Silkeborg. Formår vi det, så tror jeg på en sejr,” understreger han.

Der er dermed lagt op til en seværdig og spændende håndboldkamp. Kampen fløjtes i gang kl. 15.00 i Arena Randers

Du kan stadig nå at købe din billet her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

foto: Hans Carstens