Der var ingen tvivl om, at det var to hold, som ikke kunne bruge andet end en sejr i dagens opgør. Begge hold startede som lyn og torden, og der var virkelig fart over feltet. Pigerne fra Randers var dog, trods alt det skarpeste af de to hold. Dagens gæster fra Horsens Håndbold Elite havde det svært overfor Mathilde Juncker i den første halvdel af første halvleg, hvor hun leverede flere flotte redninger både i åbent spil og på straffe. Udeholdets manglende skarphed gjorde, at Randers HK kunne skyde sig i front med 7 mål. Mod slutningen dalede træfsikkerheden i smule for holdet i blå og samtidig med det begyndte udeholdet at ramme nettet oftere. Det betød, at Horsens fik hentet lidt af det forspring, Randers HK havde bygget op, og da pausefløjtet lød var stillingen 15 – 12 til pigerne i de blå Randers-trøjer. Alt i alt i første halvleg med meget flot spil, højt tempo og mange mål.

 

Spændning til slut

Anden halvleg blev et vanvittigt parløb, hvor holdene fulgtes ad hele vejen fra start til slut. Selvom vi var foran med både to, tre og fire flere gange, fik Horsens lukket hullet alle gangene og holdt både kampen og den neglebidende spænding i live. I de sidste 10 minutter sneg nerverne sig længere og længere ind i kampen, og der blev brændt flere store chancer i begge ender. Med 30 sekunder tilbage var stillingen 26 – 25 med Horsens i angreb, de brændte og dermed fik Randers pigerne muligheden for at lukke kampen i, hvad der lignede kampens sidste angreb. Med 9 sekunder igen brændte holdet i blå, og Horsens havde derfor mulighed for at udligne til allersidst. Nerverne havde heldigvis også godt fat i Horsens holdet, som løb direkte ind i en angrebsfejl. Dermed kunne jublen over, at holdet igen i næste sæson også er at finde i Danmarks bedste håndbold række! Kampen ender 26 – 25.

Flot fight og godt kæmpet af alle pigerne og staben omkring holdet. Vi glæder os allerede til den nye sæson.

 

Kampens mål blev scoret af:

Randers HK: Nicoline Nørgaard Olsen 6, Camilla Degn 5, Mai Kragballe 5, Tania Bilde Knudsen 3, Sidsel Mejlvang 3, Aia Høgh Raadshøj 3, Mathilde Orklid 1.

Horsens Håndbold: Melissa Petren 6, Maria Mose Vestergaard 5, Maria Krogh Holm 4, Trine Knudsen 3, Julie Gantzel 3, Frederikke Gulmark 2, Camilla Madsen 1, Daniela Gustin 1.