Nicoline Olsen har forlænget sin kontrakt og tager endnu en sæson i den blå trøje.

Selvom dåbsattesten kun siger 24 år, er Nicoline Olsen en af holdets mest rutinerede spillere i Randers HK. Hun kom til klubben for to år siden, hvor hun i første omgang skulle i gear efter en lang skadespause. I gear er hun i den grad kommet, og i denne sæson har hun vist, at hun er klar til at gå forrest både på- og udenfor banen.

”Det er glædeligt, at vi kan fastholde en stamme i truppen, selvom flere profiler forlader os til sommer. Her er Nicoline blevet en nøglefigur. Efter en svær første halvsæson har hun virkelig taget en ledende og styrende rolle. Hun har løftet sit niveau på banen til nye højder. Vi har fundet ind til de steder, hvor Nicoline er god, og hvor vi får hendes kompetencer bedst i spil. Selvom Nicoline stadig er ung, er hun en af de rutinerede i vores set-up. Derfor kommer hun til at spille en væsentlig rolle uden for banen også, hvor hun skal være med til at danne den kultur, vi ønsker at have i fremtidens Randers HK,” lyder det fra cheftræner, Ole Bitsch.

 

Klar til ansvar

Til den kommende sæson siger holdet farvel til flere af de bærende spillere. Det bliver derfor et usædvanlig ungt, men meget talentfuldt hold, Nicoline Olsen skal være en del af. Derfor bliver hendes lederegenskaber og erfaring et vigtigt element i den unge trup, og det ansvar er hun klar til at tage på sig.

”Jeg trives rigtig, rigtig godt i Randers HK både på- og udenfor banen. Derfor gav det mening for mig at forlænge min kontrakt endnu et år. Flere af vores profiler forlader holdet, men jeg ser en god mulighed for at gå ind og udfylde nogle af de ansvarsområder, de har haft. Det føler jeg mig klar til både som håndboldspiller og mennesker,” siger hun.

 

Brdr. Andersen gjorde det muligt

Grundet klubbens økonomiske situation er det et kraftigt reduceret spillerbudget, Ole Bitsch har til rådighed til den kommende sæson. Derfor er det naturligt, at klubbens største profiler søger nye steder hen. Det har dog heller ikke været nogen selvfølge at kunne råde over en venstrehåndet bagspiller af Nicolines kaliber. Derfor er både klubben og Nicoline meget taknemmelige for, at hendes personlige sponsor, Brdr. Andersen, har valgt at bidrage med et ekstra sponsorat for at gøre det muligt.

”Jeg er meget glad for, at min personlige sponsor, Brdr. Andersen, gjorde det muligt for mig at fortsætte min udvikling i den blå trøje,” slutter hun.