Selvom der er stor afstand i tabellen mellem lørdagens to modstandere, vil der altid være noget særligt i luften, når Randers HK og Viborg HK tørner sammen. Derfor glæder vi os også til at tage i mod de grønblusede stjerne i lørdagens opgør.

Det har været et svingende forår for hjemmeholdet, men med to sejre i de seneste to opgør er der fornyet selvtillid på kontoen.

“Efter vores kamp mod NFH på Falster har vi forsøgt at sætte endnu mere fokus på os selv. Vi har studeret de små, personlige detaljer og fået fjerne flere personlige fejl i spillet. Jeg synes, man kan se, vi har flyttet os meget i eksempelvis overtal- og undertalsspillet, på frikastsituationer. Derudover arbejder vi stadig med at kunne tage mere initiativ i kampene, så vi kan spille mere på vores præmisser, og det synes jeg eksempelvis, vi lykkedes godt med i Horsens,” vurderer assistenttræner, Mikkel Thomassen.

De seneste resultater kan også ses i lystet af, at holdet har fundet sine ben at stå på igen efter skaderne til Julie Pontoppidan og Camilla Degn. Begge er fortsat ukampdygtige, men heldigvis er andre begyndt at byde ind.

“Vi trækker stadig store veksler på vores startkæde, og det begynder de også at kunne mærke. Men jeg synes, vi er blevet bedre til at bruge bredden, og flere byder sig til i kampene. Det skal vi også gøre i morgen, så vi får flere ressourcer, når tingene skal afgøres,” understreger Mikkel Thomassen.

 

En stærk modstander

Der venter uden tvivl en hård modstander lørdag eftermiddag. Viborg ligger pt på ligaens andenplads i tæt kamp om førstepladsen. I denne uge har de fået hele seks spillere udtaget til det danske landshold.

“Viborg er formentlig et af de hold, som har den største bredde. De er gode på samtlige positioner og kommer med højt fart og en enorm fysik. De står rigtig stærkt i deres forsvar og har en farlig kontrafase. Vi har derfor haft stor fokus på, hvordan vi kan tage initiativ i kampen, så det ikke fra start bliver på deres præmisser. Vi går altid efter chancen,” slutter han.

Kampen starter kl 14.00 og kan ses på livestram på vores Facebook-side.

Fra kl 13.30 vil der være liveauktion på Facebook med lækre præmier. Vi håber, I er klar til at støtte både auktionen og pigerne i kamp.

 

Foto: Hans Carstens