I dag gik turen til Esbjerg, hvor Randerspigerne var klar til at byde Team Esbjerg op til kamp.

Kampen startede som lyn og torden for Randerspigerne, som leverede et aggressivt forsvar, som resulterede i flere kontrachancer. Selvom der hurtigt blev brændt to kontrachancer, kunne Randerspigerne bringe sig i front 5-1. Det fik Team Esbjerg træner Jesper Jensen til at tage timeout. Efter timeout’en kunne holdene dele et enkelt mål hver, men så begyndte fejlene at indfinde sig i Randers spillet. Tekniske fejl og brændte chancer resulterede i lette kontrascoringer til Team Esbjerg, og Esbjerg kunne udligne til 5-5.
Det fik cheftræner Niels Agesen til at tage timeout efter 12:35, koncentrationen skulle tilbage. Det kom den også, og Julia Eriksson kunne score til 6-5.

Men igen begyndte fejlene at indfinde sig i Randersspillet, og Team Esbjerg kunne score til en føring på 8-6. Det fik Randers til at gå over i et 7 mod 6 spil. Men brændte chancer og ubeslutsomt spil, resulterede i flere kontrascoringer til Esbjerg. Efter 20 min. var stillingen 10-7 til Esbjerg, og statistikken sagde 5 store Randers HK chancer brændt.

I de sidste 10 min af 1.halvleg faldt spillet helt fra hinanden hos Randers HK, og Esbjergmaskinen kværnede derudaf. Flere uprovokerede fejl indfandt sig i Randersspillet, og en Mathilde Juncker i målet gjorde, hvad hun kunne for at holde Randers inde i spillet, men Team Esbjerg kunne gå til pause med en føring på 17-9. 

2.halvleg startede med en dobbelt redning af Mathilde Juncker, men endnu en fejl i kontrafasen, resulterede i en 18-9 føring til Team Esbjerg, efter straffescoring af Team Esbjerg.

Jamina Roberts kunne i efterfølgende angreb reducere til 18-10 efter et flot brud på ydersiden af backen.
Efterfølgende kunne holdene dele mål, og efter nogle Team Esbjerg fejl kunne Randers pigerne reducere til 20-13. Vel og mærke med 4 mål i træk af Jamina Roberts.

Spillet var ikke kønt, men der var mere fight i spillet, og selvom Team Esbjerg kunne score et flot mål i en 2.fase, så formåede både Nina Müller og Jamina Roberts at reducere til 22-15.
I denne fase, havde Randers svært ved at få forsvaret sat. Et par hårde skridtkendelser fra dommerne gav store kontrachancer til Team Esbjerg. Stillingen var på dette tidspunkt 24-16 efter 41 min.

Herefter kom der lidt mere fart og tålmodighed i Randersangrebet, hvilket også blev belønnet med et straffekast. Desværre var stolpen i vejen for Julia Eriksson, og efter returen var det Team Esbjerg målvogteren.
Spillet var ikke kønt, og Team Esbjerg begyndte også at lave fejl i angrebsspillet. Efter en flot 2.fase kunne Nina Müller finde Sabine Pedersen på stregen til stillingen 24-18.

Efter 49 min var stillingen 25-19, på et flot mål af Line Mai Hougaard, som blev scoret efter et gennemspillet angreb i overtal. Herefter tog Esbjerg træner Jesper Jensen timeout.
Efter timeouten havde Randers mulighed for at reducere, men efter en afleveringsfejl, kunne Team Esbjerg score til 26-19 på kontra. Desværre fandt fejlene igen frem til Randers HK spillet, og Team Esbjerg kunne øge til 28-19, men takket være Jamina Roberts stærke mand-mand spil, kunne Randers reducere til 28-20.

Efter 55 min gik Randers over til 7 mod 6 spillet, men desværre gav det ikke pote i de to første angreb. Herefter valgte cheftræner Niels Agesen at tage timeout.
Randerspigerne havde svært ved at finde flow i 7 mod 6 spillet, men efter et angreb, hvor bolden blev sluppet hurtigt rundt, kunne Line Mai Hougaard reducere til 21 – 31.

Kampen slutter med 33-22 til Team Esbjerg.

 

Målscore for Randers HK

Jamina Roberts, 7 mål
Line Mai Hougaard, 4 mål
Signe Schaar, 2 mål
Celine Sivertsen, 2 mål
Sabine Pedersen, 2 mål
Camilla Dalby, 2 mål
Nina Müller, 2 mål
Julia Eriksson, 1 mål