Vi byder pressen velkommen til tophåndbold i Arena Randers

Medier, der udover adgang til Randers HK’s hjemmekampe i Arena Randers, også ønsker faciliteter som skrivepult/sted, trådløs internetforbindelse mv., skal først akkrediteres.

Den bedste oplevelse til pressefolk

Vi bestræber os på at give vores pressepartnere den bedst mulige oplevelse, når de besøger Arena Randers. Vores pressepartnere har derfor muligheden for at tilmelde sig vores VIP-arrangement inden kampstart. Her kan man, sammen med vores øvrige samarbejdspartnere, nyde god mad og drikke forud for kampen.

For at kunne deltage til vores VIP-arrangement, skal pressepartnere akkreditere sig 72 timer før kampstart. Hvis man ønsker spisning skal dette oplyses under punktet “evt. bemærkninger” i akkrediteringsskemaet til højre på siden.

Sådan foregår det

Ved ankomst til Arena Randers får alle pressefolk udleveret et akkrediteringskort i billetsalget, som åbner en time før kampstart. På samme tidspunkt er det desuden muligt at få udleveret en kopi af dagens kamprapport og holdopstillinger.

For at sikre pressepartnere den bedst mulige oplevelse er der desuden fri adgang til trådløst internetforbindelse fra hele Arena Randers område.

Efter almindelige liga-kampe vil der i spillertunnelen eller uden for omklædningsrum være interviewområde, hvor det er muligt at få en kommentar, så snart spillere og trænere er tilbage fra omklædningsrummet.

Få nyhederne først

Alle relevante medier bliver inviteret via mail, når Randers HK holder pressemøde i Arena Randers. Hvis jeres medie ikke er på klubbens nuværende liste, kan dette ske ved at kontakte os på gitte@randershk.dk. Husk at tilføje alle relevante informationer.

Randers HK vil herefter sørge for, at jeres medie fremover vil modtage pressemeddelelse og invitation til pressemøder.

Skriv til os

Download materiale

Nedenstående materiale må udelukkende downloades til brug i journalistisk arbejde og altså ikke i kommercielt øjemed, med mindre der foreligger en skriftlig aftale herom.

Kopier dette og sæt ind for korrekt kreditering: https://randershk.dk/

Rundt logo, hvid

500 x 500 px

Download .jpg

 

Download .png

 

Rundt logo, blå

500 x 500 px

Download .jpg

 

Download .png

 

Logo, blå

500 x 150 px

Download .jpg

 

Download .png

 

Logo, sort

500 x 150 px

Download .jpg

 

Download .png