AMBASSADØRER

I Randers HK glemmer vi ikke vores historie, og vi sætter en ære i at huske på dem, der gennem historien har været med til at skabe de resultater, vi har opnået siden stiftelsen af klubben.

Derfor har vi i Randers HK et ambassadørkorps bestående af spillere, der har vundet mesterskaber og titler med klubben, spillet en lang række kampe for klubben eller repræsenteret Randers HK på det danske A-landshold. Derudover består korpset af tidligere spillere, der har særlige kompetencer, som klubben nyder godt af.

Ambassadørerne er en aktiv del af Randers HKs forskellige aktiviteter og deltager i forskellige sponsorevents, samt i det generelle netværk i klubben. Derudover vil de være til stede i VIP Loungen i løbet af sæsonen, hvor vi som klub hylder vores ambassadører for deres indsats.

Ambassadørkorpset er en dynamisk, og vi arbejder på løbende at udvide antallet af medlemmer.

Herunder kan du se de spillere, der er en del af vores ambassadørkorps:

GITTE ANDERSEN

Højrefløjen Gitte Andersen debuterede på vores ligahold allerede som 17-årig, og endte med at få bolden i nettet hele 624 gange på 286 kampe fordelt på 12 sæsoner.

Gitte har både spillet U- og A-landsholdskampe, og har desuden vundet DM-guld, pokaltitel, Super Cup titel samt EHF-cup guld før hun indstillede sin imponerende håndboldkarriere.

KATRINE FRUELUND

Katrine Fruelund er et kendt ansigt for alle håndboldelskere, og fik debut på det danske landshold tilbage i 1997. Hun har gennem sin landsholdskarriere spillet hele 184 landskampe og scoret 570 mål for Danmark. Katrine Fruelund har opnået imponerende meget i sin lange karriere, men mange husker specielt OL-guldet i Athen, hvor Katrine desuden blev kåret som turneringens mest værdifulde spiller.

Katrine Fruelund har spillet 279 kampe for Randers HK og scoret imponerende 1204 mål. Hun er en populær kvinde i byen, og optræder desuden i byrådet for Venstre.

BERIT HUDTLOFF VIINBERG

Berit Hudtloff Viinberg debuterede på det danske A-landshold i 2003, og spillede 86 kampe for Danmark. Berit var en af landets bedste playmakere, og scorede 547 mål for Randers HK på 265 kampe.

Berit bidragede med flot teknik og stor forståelse for spillet på banen, og bidrager forsat med sin unikke klubfølelse som ambassadør for Randers HK.

SOFIE STRANGHOLT

Sofie Strangholt har spillet hele sin karriere i Randers HK siden hun fik debut på vores ligahold som 15 årig. Hun var en højt værdsat spiller, som nåede at score 309 mål på sine 185 kampe for klubben.

Sofie kan skrive mange titler på CV’et – heriblandt DM guld, DM-sølv og DM-bronze samt vinder af EHF Cup og Super Cup.

HEIDI JOHANSEN

Heidi Johansen har både spillet Y- og U- landsholdskampe, og debuterede i 2001 på det danske A-landshold, og var i 2002 med til at vinde EM-guld på hjemmebane for Danmark.

Heidi har spillet 197 kampe for Randers HK og scoret 389 mål.

KATHRINE MUNCH

Kathrine Munch nåede inden sit karrierestop i 2007 at score 530 mål på 202 kampe som højre fløj for Randers HK.

Kathrine har desuden været en del af det danske A-landshold, og har spillet 35 kampe i den rød/hvide trøje.

LAURA DANIELSEN

Laura Danielsen var anfører for Randers HK og scorede 838 mål på sine 257 kampe for klubben. Laura indstillede sin karriere tilbage i 2006, men har siden vendt tilbage til håndbolden fra tid til anden.

Hun nåede at spille 15 kampe for det danske A-landshold, og kan blandt andet skrive en sølvmedalje til EM i 2004 på sit CV.

TATIANA SILICH

Tatiana Silich har spillet 295 kampe for Randers HK, og er dermed den af vores ambassadører, der har spillet flest kampe for klubben.

Tatiana nåede at score 829 mål som stregspiller for Randers HK.