Randers HK’s nye cheftræner, Ole Bitsch, griber bolden fra Jens Brix, områdedirektør hos Sparekassen Kronjylland. 

 

Sparekassen Kronjylland har været hovedsponsor for Randers HK siden klubbens begyndelse – og aftalen er forlænget med en ny toårig aftale.

Også i de kommende to sæsoner vil Sparekassen Kronjylland være at finde på brystet af byens bedste håndboldhold. Selvom Sparekassen Kronjylland har været med på holdet siden klubbens begyndelse, tager vi ikke deres store opbakning for givet. Vi er meget glade for forlængelsen.

”Sparekassen Kronjylland har altid været et synonym med sporten i Randers – og i særdeleshed håndbolden. Lige siden klubben startede i 1996 har det lokale DNA præget byens håndboldhold, og sådan er det stadig. Uanset om klubben har vundet det danske mesterskab eller kæmpet for overlevelse, har Randers HK været en klub, hvor lokale håndboldpiger har kunnet udleve deres drømme. Sparekassen Kronjylland har i den grad været med til at gøre det muligt at sikre et af byens største kulturbrands,” siger formand for Randers HK, Henrik Schaar.

 

Stolt af vores hovedsponsor

I Randers HK er vi stolte af at have en så succesfuld hovedsponsor som Sparekassen Kronjylland. De har blandt andet Danmarks mest tilfredse kunder, er kåret som Europas bedste arbejdsplads, hovedsponsor for det Danske kvindelandshold i håndbold og meget mere. Trods den store succes har Sparekassen Kronjylland dog aldrig glemt, hvor de kommer fra, og vi er fælles om at dele den lokale forankring i Randers.

”Siden Sparekassen blev etableret i 1829, har vi engageret os i livet i Randers, og selv om Sparekassen i dag er landsdækkende, har vi gennem alle årene holdt fast i den tætte tilknytning til vores hjemby. Derfor er vi sponsor for en lang række foreninger og klubber i området, og derfor er det også naturligt for os at fortsætte som hovedsponsor for Randers HK, der er et af byens fyrtårne,” fortæller områdedirektør Jens Brix.

 

Fælles for fremtiden

Selvom vi i de seneste par år har kæmpet hårde kampe såvel på- som uden for banen, er der dog fortsat stor fælles tro på fremtiden. I Randers HK har vi lanceret en tre-årig plan med målet om at komme tilbage i top seks. Det indbefatter dog en større omsætning, og jagten på endnu en hovedsponsor er i gang.

”Vi kan ikke takke Sparekassen nok for deres evige opbakning, men det ville være et kæmpe skridt i den rigtige retning at få endnu en hovedsponsor ombord. Det vil ikke kun løfte Randers HK, men også vores partnere og byens brand,” understreger Henrik Schaar.

”Vi ønsker alle at se Randers HK vende tilbage til den absolutte top i dansk håndbold. Derfor håber vi selvfølgelig også, at både sponsorer og byen vil bakke op om klubben. Forhåbentlig kan vi i den nye sæson igen være tilbage på tilskuerpladserne, hvor vi tidligere har set hele holdet løfte sig, når der har været mange mennesker i hallen”, siger områdedirektør Jens Brix forventningsfuldt.

Områdedirektør for Sparekassen Kronjylland, Jens Brix, og bestyrelsesformand i Randers HK, Henrik Schaar, skriver under på forlængelsen af hovedsponsorat