Assistenttræner, Mikkel Thomassen, har efter denne sæson valgt at søge nye udfordringer.

Mikkel er født og opvokset i Randers, og har siden barnsben slået sine folder i Arena Randers. Det er derfor ikke hvem som helst, Randers HK må tage afsked med, når sæsonen inden længe, er omme.

”Jeg har været og er stadigvæk meget glad for at arbejde sammen med Ole, pigerne, og mine kollegaer omkring holdet. Jeg har dog fået muligheden for at prøve mig selv af både håndboldfagligt og personligt, og det vil jeg gerne forfølge,” forklarer Mikkel Thomassen.

 

Privilegier og udfordringer

En afsked er ofte en oplagt lejlighed til at se tilbage på tiden, der er gået. For den 27-årige træner har karrieren taget fart i Randers HK, hvor han for to sæsoner siden blev assistenttræner for ligaholdet.

”Jeg føler mig enormt privilegeret over at have arbejdet sammen med så mange dygtige trænere og spillere i klubben. De har på hver deres måde været med til at udvikle mig både som træner og menneske,” understreger han, inden han udpeger højdepunktet i Randers-karrieren:

”Det er svært at vælge, fordi højdepunkter kan være meget forskellige, og de har alle deres egen historie. Jeg vil dog fremhæve vores sejr over Horsens i januar måned i år. Den kom efter en meget udfordrende december måned med økonomiske vanskeligheder, spillerafgange og Corona-smitte i hele truppen. Vi fik vist især os selv, men også alle andre i håndbolddanmark, at vi fortsat havde meget at komme med. Det var for mig ganske imponerende, at pigerne leverede, som de gjorde. Det er selve holdpræstationen i sådan en modvind, der var højdepunktet for mig.”

 

Venskaber og oplevelser med i rygsækken

Nu skal der så sættes punktum i et langt Randers HK-kapitel, men det vil altid blive med stor glæde, at Mikkel ser tilbage i sin tid i klubben.

”Der er mange mennesker, som fortjener ros for deres indsats i klubben. Jeg vil gerne nævne de mange fantastiske frivillige i Randers HK, som gør meget i dagligdagen for at få hjulene til at køre rundt. Det skal vi alle huske at sætte pris på,” understreger han og fortsætter:

”Arena Randers har været mit andet hjem, og jeg tænker gladelig på de mange timer, jeg har brugt i hallen med alle de fantastiske mennesker. Det har givet mig mange venskaber og oplevelser, som jeg værdsætter meget. Jeg håber, Randers HK i fremtiden får den opbakning, det kræver at have et kvindehold i den bedste række, og forhåbentlig bliver det for mit vedkommende ikke et farvel, men et på gensyn,” slutter Mikkel Thomassen.

 

Bliver et savn for hele Randers HK

Mikkel har været et stort aktiv i Randers HK, og der er ingen tvivl om, at han vil blive savnet i klubben. Ikke kun for hans træneregenskaber, men også for hans helhjertet engagement i klubben, hvor han også har lagt et stort stykke arbejde uden for banen. For Ole Bitsch var det også en trist melding, han modtog fra sin kompagnon.

 

”Mikkel har hele tiden været min første prioritet. Vi har på rekordtid fået en tæt og fantastisk samarbejde op at stå, og han er blevet en god ven. Han er ekstremt dygtig fagligt og virkelig god til spillets små detaljer. Han er ærgerrig, arbejdsom og en god sparringspartner, som jeg kommer til at savne,” lyder det fra Ole Bitsch og tilføjer:

”Måske bliver det også sundt for Mikkel at komme væk fra de trykke rammer og udfordre sig selv i et andet set up med nye folk omkring sig. Det kommer forhåbentlig til at gøre ham til en endnu dygtigere træner. Men der er ingen tvivl om, at Mikkel vil blive et savn i hele Randers HK. Han har været her i mange år og kender klubben og folk omkring rigtig godt. Han har hjerte for klubben, og forhåbentlig bliver det et på gensyn i fremtiden,” slutter Ole Bitsch.