Påskelørdag trækker Randers HK-pigerne den blå kamptrøje over hovedet for sidste gang i denne sæson, når Ringkøbing Håndbold kommer på besøg. Kampen er uden betydning, da vi i onsdags sikrede ligapladsen til den kommende sæson med et enkelt point i Skanderborg. Ringkøbing kan derfor maksimalt komme a point med os, men da vi endte højere i tabellen i grundspillet, er vi bedre rangeret, hvis det skulle ske.

Lørdagens opgør bliver også sidste tur med kliken for flere af holdets helt store profiler. Monika Kongsgaard indstiller karrieren, Julie Pontoppidan søger nye håndboldeventyr, Sidsel Mejlvang skal kæmpe om titler med Odense Håndbold, og Mikkel Thomassen rykker til hovedstaden og København Håndbold.

 

Et vemodigt farvel

Selvom den sidste tid i klubben har været præget af turbulens både på- og uden for banen. Siden jul har holdet virkelig rykket tættere sammen i bussen og vist masser af format. En af forårets helt store profiler er Julie Pontoppidan, der virkelig har fået vist sine hurtige fødder og fantastiske vinderinstinkt. Efter sommerferien skal et nyt håndboldkapitel skrives for den fodrappe playmaker, men tiden i Randers HK har hun sat stor pris på:

“Det er et meget vemodigt farvel (På gensyn) med Randers HK. Jeg har fra første dag følt mig meget hjemme og taget godt i mod fra alle i og omkring klubben. Jeg har virkelig kunne mærke, at der er en helt speciel ånd. Min tid i klubben har godt nok været lidt turbulent på den ene og den anden måde, men jeg er så ualmindeligt glad for den måde, vi som hold slutter af på. Randers er en arbejder-by, og Randers HK er ingen undtagelse. Jeg er meget stolt af at være en del af det her hold, som altid har kæmpet benhårdt, og jeg kommer virkelig til at savne alle menneskerne. Jeg har været omgivet af så mange fantastiske personligheder i min tid i klubben og jeg ønsker alle det bedste fremover,” lyder det fra hende.

 

Anføreren er stolt af sit hold

Også for Sidsel Mejlvang venter der nye udfordringer efter sommerferien. Det er dog med stolthed, hun ser tilbage på sin tid i blåt.

“Det er mærkeligt at tænke på, at det er min sidste kamp i Randers HK-trøjen. Jeg kan ikke forstå, at det allerede er to sæsoner siden, jeg trak den flotte blå trøje over hovedet for første gang. Det har været turbulent, men trods det er vi landet et virkelig flot sted. Det håndbold, vi spiller nu, sprudler af glæde, fart, fight og holdånd. Det vil vi gerne vise frem en sidste gang sammen, for vi er ret stolte af det, vi er kommet til at repræsentere. Det her hold er et HOLD. Sådan et, der kæmper sammen både på og uden for banen. Jeg glæder mig til for sidste gang at spille hjemmekamp her sammen med mit hold. Selvom alt er afgjort, vil vi gøre alt for at vinde en sidste gang. Sammen,” slår anføreren fast.

 

Kom og se deres sidste aktion i den blå trøje, når de løber på banen for sidste gang i denne sæson på lørdag kl. 15.00.

Køb din billet her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

foto: Hans Carstens