Pressemeddelelse: Kære alle…

Mette Dannemand, Randers HK kundechef har valgt at søge nye udfordringer. Mette Dannemand skal fremadrettet være Key Account Manager  i Silkeborg IF.

Mettes stopper med udgangen af december 2018, for at starte op i januar 2019 hos 1. divisionsklubben Silkeborg IF.

”Jeg er naturligvis træt af at Mette med de kompetencer hun har, vælger at stoppe. Omvendt har jeg respekt for at hun ønsker at prøve noget nyt – den proces har vi alle været igennem. Vores samarbejdspartnere i og omkring Randers HK siger mange tak for Mettes rigtig store indsats. Jeg vil I den forbindelse benytte mig af at sige rigtig mange tak for den store og positive indsats. Det har vi sat stor pris på”, siger direktør Per Rasmussen.

”Vi er nu i gang med at søge efter en ny erstatning for Mette Dannemand, så vi kan fortsætte vores vækst på salget – vi vælger dog at bruge tiden på at finde den rette, med henblik på at sikre stabilitet på organisationen fremadrettet”, afslutter direktør Per Rasmussen.

”Jeg vil gerne sige tak for denne gang – og på gensyn. Det har været 5½ år med mange gode oplevelser og en fed rejse, jeg har været på sammen med alle i og omkring Randers HK. Jeg er glad for at have fået et kæmpe netværk i Randers og håber vi stadig mødes i hallen til gode håndboldoplevelser” siger Mette Dannemand.

Vi ønsker Mette alt mulig held og lykke fremadrettet.

For yderligere kommentarer kontakt: Per Rasmussen +45 20 20 58 80.