Sikker sidste skanse forlænger med Randers HK

Mathilde Juncker og Randers HK har forlænget samarbejdet frem til 2021. Målvogteren er igang med sin 2. sæson i det kronjyske og er med aftalen klar til at gøre to til fire.

Mathilde Juncker har følgende kommentar til sin kontraktforlængelse:

“Jeg er glad for omgivelserne og trives i Randers HK og har derfor valgt at forlænge min aftale. Sæsonen er indtil videre ikke gået som jeg personligt og vi som hold havde håbet på. Jeg tror dog på, at vi som hold den næste periode kan stabilisere os og skabe et godt fundament for videre udvikling. Vi har som hold og klub et potentiale, der kan forløses med hårdt arbejde. Jeg vil gerne være med til at indfri det potentiale. Jeg er glad for træningsmiljøet i det hele taget og den individuelle træning for keeperne. Det er fedt at være i en klub med et professionelt setup, og jeg er sikker på, at jeg i Randers HK kan udvikle mig meget over de næste par år.” 

”Mathilde har været stabil, også i de perioder hvor holdets præstation har svinget meget, og i efteråret hvor vi kollektivt havde svært ved at skabe sammenhæng stod Mathilde med redningsprocenter blandt de fem bedste i ligaen”, siger cheftræner Niels Agesen og fortsætter ”Desuden har hun udviklet sig og blevet god til at vende modgang til noget brugbart, hvilket er super egenskab som Målvogter. Derfor tror vi på at Mathilde kan fortsætte sin udvikling de kommende sæsoner, og glæder os over det fortsatte samarbejde”.

Med signaturen fra Mathilde Juncker, er målvogterduoen til de kommende sæsoner på plads. Stine Broløs vender nemlig retur fra sit ophold i Bjerringbro FH.