Martina Thörn og Randers HK skilles til Sommer.

Parterne er gensidigt blevet enige om at skilles til sommer. Ingen af parterne synes det har været en nem beslutning, men af og til skal man tage de svære beslutninger.

”Personligt har det for mig har været to hårde men også to lærerige år. Jeg er taknemmelig for at have været to sæsoner i Randers HK, og jeg vil gøre mit til at vi slutter sæsonen på bedste vis”, siger Martina Thörn og fortsætter: ”Jeg har mod på noget nyt og vil bruge de næste par uger på at vurdere hvad fremtiden skal bringe.”

Niels Agesen tilføjer: ”Vi håber, at vi i fællesskab kan slutte sæsonen godt af, og så kan jeg kun give Martina masser af ros og kæmpe cadeu for hendes fighteregenskaber, og så vil jeg ønske hende alt det bedste i fremtiden, samt takke for indsatsen i RHK.”