Pressemeddelelse:

Dalby stopper karrieren i Randers HK

Camilla Dalby har i mange henseende været synonym med Randers HK i mange sæsoner, men fra sommer 2019 er det slut.

Det er Camillas Dalbys beslutning i overensstemmelse med Randers HK, at det nu lakker mod enden efter i alt 11 sæsoner i den blå trøje. Det blev til en enkelt afstikker til Montenegrinske Buducnost i 2 sæsoner, ellers har Dalby stillet op for Randers HK i hele hendes senior karriere. Men efter denne sæson er det slut i Randers HK, til dette udtaler Camilla Dalby:

”Jeg har altid ladet min mavefornemmelse råde mig igennem mine valg i livet. Og den fortæller mig, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe i Randers HK efter denne sæson. Jeg er stolt over min tid i klubben og beæret og ydmyg over alt det, som klubben har givet mig. Jeg har spillet sammen med en masse dygtige og fantastiske spillere, som alle har haft en stor indflydelse på min karriere. Det har altid været en drøm at slutte min karriere hvor det hele startede, og jeg er rigtig glad for, at jeg nu får den mulighed. Derfor skal det sidste halve år, også bruges til at slutte bedst muligt af. For holdets vedkommende vil vi gøre alt for at gribe muligheden for at nå slutspillet. Rent personligt vil jeg gerne efterlade det bedste mulige aftryk. ”

Dalby har i mange af sine år i Randers HK været en bærende profil og det efterlader da også et tomrum ikke mindst i Randers Hk´s kultur, til dette udtaler Niels Agesen:
”Dalby har været identisk med Randers HK i mange sæsoner og vi respekterer hendes ønske om at stoppe hendes karriere til sommer. At Dalby stopper til sommer, ændrer ikke at vi skal gøre brug af hendes spidskompetencer den sidste halvdel af sæsonen og forhåbentligt få holdets potentiale indfriet.”