Pressemeddelelse:

Anne Sofie Hjort stopper Karrieren efter denne sæson:

”Efter længere tids problemer med knæet, føler jeg mig nødsaget til at stoppe med håndbold. Jeg er ked af at skulle stoppe nu, for jeg har været super glad for mine to år i Randers HK, og generelt er jeg taknemmelig for de oplevelser jeg har fået gennem tiden i klubberne (FCM, Ringkøbing, Team Tvis Holstebro og SK Aarhus). Jeg føler dog, at det er den rette tid at stoppe, da jeg ellers ville være nødsaget til at gå på kompromis med min livskvalitet i fremtiden.

Jeg har mødt mange fantastiske mennesker gennem håndbolden, både på og uden for banen, som gør at jeg ser tilbage på mange gode håndboldoplevelser som jeg føler mig utrolig heldig over at have fået med mig:   herunder: Masser af venskaber, rejser, mesterskaber, internationale turneringer som EHF og ikke mindst at jeg fik muligheden for at repræsentere DK på henholdsvis diverse ungdomslandshold og A-landsholdet”, fortæller Anne Sofie Hjort          

Anne Sofie Hjort er færdig med sin uddannelse som psykolog til sommer, og skal nu derfra starte et nyt kapitel, ved at bruge sin uddannelse i praksis.

Cheftræner Niels Agesen begræder det han kalder et alt for tidligt karrierestop: ”Det er altid at foretrække når spillerne selv bestemmer slutdatoen, i stedet for at fysikken siger fra. Der skal ikke herske tvivl om at vi gerne havde fortsat samarbejdet med Anne Sofie Hjort. Hun er en stor holdspiller og yder altid maks. Vi ønsker Anne Sofie alt det bedste i fremtiden og håber vi sammen kan slutte fornuftigt af”.