Pressemeddelelse:

Forsvarende dansk mester til Randers HK.

Mai Kragballe kommer til det Kronjyske fra de forsvarende danske mestre København Håndbold, med hvem hun også spiller Champions League i denne sæson. Mai Kragballe og Randers HK har indgået en aftale for de kommende to sæsoner.

Mai Kragballe er 21 år og har spillet de seneste 4 sæsoner i KBH Håndbold. Hun har fået sin håndboldopvækst i FIF og Ydun. Hun har spillet 73 ungdomslandskampe, hvori hun scorede 314 og var med til at vinde U17 OL, U18 VM bronze, U19 EM samt U20 VM. Med KBH har hun vundet DM sølv i 2017 og DM guld i 2018.

Mai Kragballe siger: ”Jeg glæder mig helt vildt til at skulle spille i Randers HK og tage næste skridt i min karriere. At klubben har ambitioner og en meget professionel tilgang, stemmer meget overens med min egen, samtidig med at der er en masse dygtige medspillere. Jeg elsker at spille i et højt tempo og være med i begge ender af banen, så det bliver rigtig fedt at spille under Niels, for det ved jeg bliver med tempo. Det er derfor det helt rigtige valg for mig at tage til Randers HK”.

Cheftræner Niels Agesen glæder sig til at byde velkommen til den unge spiller: ”Mai er en ønskespiller for os. Hun har meget erfaring, sin unge alder til trods, hun er ambitiøs og er i mine øjne klar til en større rolle. Og sidst men absolut ikke mindst er hun ikke bange for at tage ansvar. Mai har udviklet sig støt og roligt de seneste sæsoner og har derfor også præsteret når hun har fået chancen senest i Champions League. Mai er dygtig i vurderingspillet og kan byde ind med både skud og gennembrud fra et højt spiltempo, så jeg ser frem til samarbejdet med Mai”, slutter Niels Agesen.