Sæsonen er i den grad skudt i gang i Arena Randers. Først et pokalbrag mod Team Esbjergs stjerner i fredags, og i aften en flot premieresejr over medaljerkandidaterne fra Ikast Håndbold på 27-26. 

Ole Bitsch har i sæsonoptakten lagt meget vægt på, at holdet skal være stjernen, og at indsatsen skal være 100 % fight hver eneste gang. I aften viste pigerne, at når netop disse to kriterier opfyldes, kan de spille op med de bedste – og endda vinde! 

Og kampen blev en lang fight, der bølgede frem og tilbage. Ikast lagde bedst fra start, men Randers-holdet fulgte hele tiden trop og spillede sig gang på gang til store chancer, som blev eksekveret skarpt. Især Mette Brandt lagde flot fra start i angrebsspillet, hvorefter Christina Pedersen fulgte op og fodrede stregspillerne gang på gang. 

“Vi er så glade og mega stolte af os selv og vores præstation. Vi har leveret rigtig godt i opstarten både i testkampene og til træning, og det er så dejligt at vise, at vi kan præstere så flot her,” lyder det fra Mette Brandt efter kampen. 

 

Holdet er det vigtigste

Efter en tæt første halvleg, hvor vi kunne gå til pause 16-14, var det favoritterne fra Ikast, der kom bedste ud fra omklædningsrummet. Via en hurtig udligning bragte de sig foran med tre mål, men hjemmeholdet lod sig ikke ryste så let. Pigerne smøgede ærmerne op og fik lukket af i forsvaret, hvilket gav troen tilbage. 

“Man bliver lidt nervøs, når vi kommer bagud med tre, men vi hanker op i os og kommer tilbage, fordi vi spiller som et hold. Vi bærer hinanden frem og bliver ved med at tro på tingene,” siger Christina Pedersen pedersen og fortsætter: 

“Det har været nemt at falde til som ny i klubben, og pigerne er søde. Vi er et ungt hold, der kæmper en vis del ud af bukserne. Vi er der for hinanden, og det er virkelig HOLDET, der er det vigtigste her,” understeger hun. 

Med fire minutter igen bragte Nicoline Olsen hjemmeholdet foran 27-23, og troen på en sejr lyste ud af spillernes øjne. Alligevel blev det tæt til sidst, men pigerne holdt hovederne kolde, og jublen kunne bryde løs til stor begejstring for de 450 fremmødte tilskuere, som formåede at lave en fantastisk kulisse. 

Allerde på lørdag venter endnu en kamp på udebane i Aarhus, inden vi onsdag igen har hjemmekamp i Arena Randers mod Nykøbing Falster Håndbold. 

Randers HK – Ikast Håndbold 27-26 (16-14)

Randers HK : Mette Brandt 6, Christina Pedersen 5, Aia Raadshøj 3, Nicoline Olsen 3, Karen Klokker 3, Pernille Brandenborg 2,  Camilla Degn 1, Mathilde Orkild 1, Tania Knudsen 1, Signe Schaar 1, Anne Berggreen 1.