Ingen tvivl om, at onsdagens opgør mod Herning-Ikast var en af de store udfordringer for vores unge mandskab, men det lod Randers HK spillerne sig ikke påvirke af fra kampens start. De var kommet for at spille deres chance, og det må man sige, de gjorde. Forsvaret og Eli Raasok i målet formåede at holde hjemmeholdets stjerner fra scoring de første fem minutter af opgøret, og Nicoline Olsen kunne sætte kampens første mål ind på straffekast. Derfra kom der gang i målscoreren for begge hold.
Spillemæssigt blev kvaliteten dog ikke helt på samme niveau, som i den seneste sejr over Horsens. Dertil sneg der sig for mange fejl ind, hvilket man ikke gør ustraffet mod et af ligaens tophold. Trods det var Ole Bitsch mere end tilfreds med sit holds indsats.

“Jeg er virkelig tilfreds med pigernes indstilling i den her kamp. Vi viser endnu engang, at vi tror på chancen, og jeg er meget stolt over præstationen i aften. Pigerne går uimponeret til opgaven, og selvom det langt fra var alt, der lykkedes for os i dag, så kæmper vi hele vejen,” siger Ole Bitsch.

 

Holdet er styrken

Det var endnu en stærk holdindsats, der gav det flotte resultat mod medaljefavoritterne fra HIH. Endnu engang bød alle de blåblusede spillere ind og bidrog med stor fight og vinderindstilling, og dét udtryk bed Ole Bitsch også mærke i.

“Jeg tager virkelig hatten af for de her unge piger. Vi giver aldrig op, fighter og slås i samtlige 60 minutter. Selvom vi er ved at blive hægtet af i anden halvleg, så arbejder vi os til et rigtig flot resultat mod en klassehold. Den fight og vilje til at kæmpe for sidemanden selv i modgang skal nok kaste point af sig i løbet af foråret,” understreger han.

Anne Berggreen blev af hjemmeholdet kåret som kampens bedste Randers HK spiller, men set over hele linjen var der mange flotte præstationer igen i dag.

Næste opgave er onsdag. d. 26. jan., hvor pigerne skal forsøge at kæmpe sig til to point mod Ajax København på udebane.

 

Herning-Ikast Håndbold – Randers HK 29-26 (18-13)

Randers HK: Anne Berggreen 5, Nicoline Olsen 5 (3), Aia Raadshøj 4, Pernille Brandenborg 3, Tania Knudsen 3, Sidsel Mejlvang 3, Julie Pontoppidan 2, Ida Callisen 1.

 

foto: Hans Carstens