Hos Randers HK har du mulighed for at blive samarbejdspartner, hvilket giver dig unikke muligheder uanset hvilken virksomhed. Vi har nemlig en lang række forskellige fordele for vores samarbejdspartnere, hvor hensigten er, at vores tiltag skal styrke din forretning.

Et sponsorat hos Randers HK anses som værende et samarbejde, hvor både virksomheder og Randers HK får noget ud af sponsoratet. Vi har mere end 250 samarbejdspartnere, og hjælper med at finde de synergier og unikke sammenhænge, der skal være med til at løfte såvel eksponering, aktivering, netværk og events.

Interessen for vores netværk er stødt stigende. En af grundene til dette er, at fokus bevares på personlige og forretningsmæssige relationer, der både etableres og vedligeholdes gennem disse netværk.

”Vi har tidligere været involveret i et samarbejde med Randers HK. Derfor var det også naturligt for mig at vise vores støtte til Randers HK igen. Randers HK har vist gode tegn på, at de rigtig gerne vil samle byen igen omkring håndbolden, og det synes vi er et spændende tiltag”

Shabab Milani, Kundecenterchef, Krifa

Randers HK som brand

Randers HK er en historisk klub med en stærk DNA. Klubbens historie gør os stærke, men det er også vigtigt, at vi hele tiden ser nye muligheder, og bruger en moderne tankegang. Det gør vi blandt andet ved at være stærke på online platforme, hvor vi dagligt er i direkte kontakt med tusindvis af følgere.

Vores hjerte banker for håndbolden, men det er ligeså vigtigt for os at vise økonomisk ansvarlighed, hvilket vi har øje for hver eneste dag.

Vores fokus er desuden på at skabe relationer mellem vores partnere, så både samarbejdspartnere og Randers HK opnår værdi af samarbejdet.

Du kan læse mere om vores historie her.

Randers2Gether

Vores store fokus på relationer kommer især til udtryk i vores nye tiltag Randers2Gether. Her får vores samarbejdspartnere nemlig muligheden for at være en del af et fællesskab, hvor der udover relationer også arbejdes med vidensdeling og forretning i forskellige temaer, som bliver defineret af de forskellige netværksgrupper.

For at være en del af fællesskabet, behøver du ikke interessere dig for håndbold eller have aktiver i Randers HK i forvejen. Randers2Gether er altså for dig, der vil styrke dine relationer, og så kan interessen for håndbold måske pludselig blomstre op.

Randers2Gether grupperne mødes ca. 10 gange årligt. Dagsordenen på netværksmøderne planlægges af medlemmerne i tæt samarbejde, så vi sikrer os, at alle får en værdi, når de deltager.

Muligheder for eksponering

Som samarbejdspartner i Randers HK får din virksomhed en lang række forskellige eksponeringsmuligheder. Din virksomheds logo vil først og fremmest være synlig på hjemmesiden sammen med et link til din hjemmeside.

Håndbold vises på TV som aldrig før, og det er en populær sport blandt danskerne. Som samarbejdspartner i Randers HK får din virksomhed muligheden for at få eksponering til TV-kampe for eksempel på spillernes trøjer, som banner langs banen ellers på halgulvet.

Der er desuden mulighed for at få eksponering gennem kampprogrammet, sponsorvæggen, klappevifte, hallens storskærm samt mulighed for navns nævnelse i løbet af kampen og meget mere.

Events

Hos Randers HK sætter vi en ære i at skabe merværdi for din virksomhed, når du bliver samarbejdspartner hos os. Det gør vi blandt andet gennem forskellige events, hvor du har muligheden for at medbringe kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Når du tilmelder dig et event, bestræber vi os på at give dig og dine gæster den bedst mulige oplevelse. Vi skaber rammerne, så vores samarbejdspartnere forsat kan have netværk, fællesskab og forretning i fokus, når de deltager.

Vores events strækker sig ud over en bred vifte af forskellige aktiviteter – heriblandt golf, vinsmagning og teambuilding.

VIP-arrangementer

Vores samarbejdspartnere har en lang række fordele på kampdage. Udover almindelige billetter får de nemlig også muligheden for at være en del af vores VIP-arrangementer. Til hver hjemmekamp mødes ca. 500 samarbejdspartnere til spisning inden kampstart.

Vores eventteam står for arrangementet, hvor der er fuld forplejning både inden kampen og i pausen. Til vores VIP-arrangementer er der mulighed for at medbringe kunder, medarbejdere eller andre forretningsforbindelser.

Stemningen til VIP-arrangementerne er ganske uformel, og giver mulighed for at opbygge nye relationer og kunder, når man går til håndbold i Arena Randers.

Bliv samarbejdspartner

Som samarbejdspartner hos Randers HK får du en hjælpende hånd, når det kommer til at skabe relationer. Vi hjælper med at skabe kontakten, så du fremover kan bruge dit netværk, når du søger diverse leverandører.

Du kan desuden være med til at bidrage til vores lokale erhvervsliv og område, hvor vi løfter i flok for at få det bedst mulige Randers. Vi har skabt en stærk platform med mere end 250 samarbejdspartnere, som skaber nye relationer, og vedligeholder de gamle gennem en stærk fællesskabsfølelse og vinderkultur.

Er du interesseret i at høre mere om vores partnerkoncept, kan du benytte kontaktformularen til højre på siden for at høre nærmere om dine muligheder for at blive en del af vores fællesskab.

Bliv en del af vores fællesskab

Du kan læse vores privatlivspolitik her.