Det blev langt fra vores aften tirsdag aften i Horsens. Vi havde ellers set mulighederne i kampen, men allerede efter 13 minutter stod det klar, at det ville blive en af de hårde dage, da tavlen viste 10-3 til hjemmeholdet. 

“Vi spiller slet ikke op til vores niveau i dag. Vi går ikke mod mål og får slet ikke udfordret Horsens’ defensiv. Igen laver vi for mange tekniske fejl, og det giver dem alle muligheder for at løbe kontra,” forklarer Ole Bitsch.

 

Opblomstring 

Trods den dårlige start på kampen formåede vores unge hold at komme godt igen frem mod pausen. Med fem scoringer i træk fik vi reduceret fra 18-7 til 18-12. Det holdt dog ikke længe ind i anden halvleg, hvor HH Elite hurtigt fik lukket al spænding ud af kampen og sendte os hjem med et stort nederlag på 32-22. En kollektiv off-day, hvor intet fungerede. Selvom det er forventeligt, at et så ungt hold som vores kan svinge i niveau, var det alligevel en skuffelse for Ole Bitsch at se sit hold falde sådan sammen. 

“Jeg er skuffet over, at jeg føler, at vi slet ikke er mentalt klar. Og når vi ikke er klar, så kan vi ikke løse de opgaver, vi står overfor. Vi får slet ikke sat prop i, og alt det, vi gerne vil stå for, det mangler simpelthen i dag. Fight, vilje og sammenhold. Nu skal vi rejse os og gøre en god figur på hjemmebane mod Odense. Vi har heldigvis vist mange gange, at vi er klar på at tage kampen op mod de store, så det gør vi selvfølgelig også på onsdag,” understreger han. 

 

Næste kamp er onsdag d. 21/9 kl. 20.30 i Arena Randers, hvor de forsvarende mestre fra Odense Håndbold kommer på besøg. 
Køb allerede nu billet her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

HH Elite – Randers HK 34-22 (19-12)

HH Elite: Hege Løken 11, Laura Damgaard 5, Maria Mose Vestergaard 5, Nina Daino 4,  Maria Holm 3, Stine Bodholt 2, Tamara Haggerty 2,  Annette Jensen 1, Kristin Thorleifsdottir 1, 

Randers HK: Mette Brandt 4 (2), Christina Pedersen 4 (2), Mathilde Orkild 3, Aia Raadshøj 3, Pernille Brandenborg 2,  Signe Schaar 2, Nicoline Olsen 2, Anne Berggreen 1, Camilla Degn 1. 

 

foto: Hans Carstens