Randers HK har fundet ny assistenttræner. Klubbens flereårige ungdomstræner og nuværende U19-træner Mikkel Thomassen skal assistere Niels Agesen de kommende sæsoner.

‘Jeg glæder mig’, siger Mikkel Thomassen og fortsætter: ‘Det er en udfordring, jeg har drømt om, og som jeg ser frem til at skulle løse med stor respekt. Jeg glæder mig over at skulle fortsætte i Randers HK, og at jeg med et ungt ligahold skal fortsætte med noget af det, jeg brænder mest for – nemlig Individuel udvikling. Endvidere ser jeg frem til at bruge al den tid, jeg bruger på at se kampe, til analyser og strategi på et ligahold.’

Også cheftræner Niels Agesen ser frem til samarbejdet med Mikkel Thomassen. ‘Mikkel er en håndboldnørd på den gode måde. Han er vidensbegærlig og ekstremt omhyggelig, og jeg er sikker på, at vi kan udfordre hinanden, til spillernes bedste. Men vi er også bevidste om, at vi I fællesskab har nogle svagheder, som vi skal arbejde med og/eller have erstattet på anden vis. Vi har endnu ikke fordelt opgaverne imellem os, men jeg er stensikker på at vi I fællesskab vil arbejde alt hvad vi kan til klubbens bedste’, udtaler Niels Agesen.