Rikke Thorngaard Bliver i Randers HK

 

Rikke Thorngaard har valgt at fortsætte i Randers HK, efter hun i sine første 2 seniorsæsoner har været med omkring ligaen, en tur i 1. Division, for halvejs i sæsonen at vende retur. Summen af disse erfaringer er blevet, at Rikke ønsker at fortsætte i Randers HK

Rikke har de seneste sæsoner været god til at søge efter det der kan udvikle hende. Det har givet hende forskellige erfaringer, og herudfra mener hun kunne udvikle sig bedst her, det glæder mig siger Niels Agesen, og fortsætter, Rikke er blevet mere effektiv og bedre til at bruge sine kvaliteter til i et kollektivt afsæt og den retning skal hun fortsætte i, så vil hun også kunne få en voksende rolle i fremtiden.

 

Rikke Thorngaard:

Nu har jeg i mine første to år som senior, været i både 1. division og ligaen. Som ung spiller er der fordele og ulemper ved begge dele. Det hele skal ikke kun gøres op i spilletid eller træningsmiljø, for jeg ønsker selvfølgelig begge dele. Men det er gennem den daglige træning jeg skal udvikle mig. Træningsmiljøet er godt i Randers HK, jeg kan udvikle mig her og forhåbentligt tilkæmpe mig flere minutter på banen.