Randers HK’s nye bestyrelsesmedlem hedder Carsten Reinholdt Andersen og er desuden formand i Randers HH. Allerede i Carstens første tid i klubben står det klart, at han brænder for byen og bolden.

“Jeg ser virkelig frem til samarbejdet med bestyrelsen, de øvrige medarbejdere og mange frivillige i klubben. Jeg har stort set altid haft mit virke udenfor Randers, både arbejdsmæssigt og “sportsligt”. – De seneste 4 år i Århus UNITED bestyrelse,” siger Carsten Reinholdt Andersen, der nu glæder sig til at bruge sine kræfter i Randers.

”Da jeg først på året tiltrådte som formand for Randers Herre håndbold, var det med et ønske om at arbejde for Randers-by og gøre en forskel i den by, jeg altid har boet i og holder så meget af. Da Randers HK så også tænkte, at jeg kunne bidrage i deres arbejde og organisation omkring blandt andet forretningsudvikling og det sportslige, var jeg efter kort “betænkningstid” ikke i tvivl. Det lød som en meget spændende mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. I mit arbejde i Randers HK vil jeg kunne bidrage med strategigen og opbygningen af en stærk organisation og netværk,” forklarer Carsten R. Andersen.

I Randers HK’s bestyrelse ser man også frem til samarbejdet.

”Carstens profil og erfaring er præcis det, vi har brug for i vores bestræbelser på at udvikle Randers HK og få os tilbage mod toppen af kvindeligaen. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Carsten,” siger bestyrelsesformand Henrik Schaar.

Tæt klubsamarbejde skal styrke Randers som håndbold-by

For kort tid siden offentliggjorde Randers HK Ungdom et nyt samarbejde med ansættelse af Jonas Dehn som fælles ungdomskoordinator. Med Carsten R. Andersens dobbelte virke i Randers HH og Randers HK tager vi endnu et spadestik i at styrke vores samarbejde til fordel for Randers som håndbold-by og dens mange talenter. ”Jeg glæder mig til opgaverne, men det er samtidig vigtigt for mig at fastslå, at jeg fortsat er formand i Randers Herre Håndbold, hvor vi er i en spændende udvikling. Her er et af de vigtigste tiltag, at vi fra den kommende sæson skal arbejde tæt sammen med Randers HK-ungdom, hvor vi som netop offentliggjort har ansat Jonas Dehn som fælles ungdomskoordinator. Talentudviklingen har i mange år og vil fortsat være en vigtig del af elitehåndbolden i byen, så det nye samarbejde vil styrke håndbolden i byen hele vejen rundt,” understreger Carsten R. Andersen.

For yderligere henvendelse:

Carsten R. Andersen tlf.: 40162595

Henrik Schaar tlf.: 29385806