Nu skal vi ikke vente længere. Onsdag går det løs, når vi byder Team Esbjerg velkommen i Arena Randers i 1/8 finalen i Stantander Cup. Vi har ventet længe… ikke mindst på at kunne få fans, tilskuere og sponsorer tilbage i hallen, og vi glæder os til at mærke den gode stemning i Arena Randers.

Holdet er klar til kamp efter en rigtig god opstart og blandt andet fire sejre ud af fire mulige testkampe.

”Det har været en rigtig god opstart, og spillet har set rigtig fornuft ud. Et er at gøre det godt i træningskampene, men det er nu, vi gerne vil spille om noget, der tæller for alvor. Derfor håber vi også, vi kan bygge videre på vores spil. Jeg synes, vi har set solide ud i vores spil især i vores defensiv. Vi forsøger at optimere vores offensiv og gøre tingene skarpere hele tiden. Det er i angrebsdelen, vores største udviklingspotentiale ligger,” forklarer Ole Bitsch, ny cheftræner i Randers HK.

 

Så er vi samlet

For blot en uge side blev truppen fuldtallig, da Kristin Thorleifsdottir vendte hjem fra OL med en 4. plads i bagagen. Hun er dog hurtigt faldet ind i spillet og er klar til kampen på onsdag.

”Vi har fået Kristin hjem fra OL. Hun når ikke at træne ret meget med truppen, før det går løs. Men sådan er det jo for alle hold – og især Esbjerg har haft mange afsted, da de jo har landsholdsspillere på næsten alle pladser. Omvendt må man også sige, at landsholdsspillerne har et højt niveau og en evne til hurtigt at falde ind i spillet. Det synes jeg i hver fald, Kristin har gjort hos os. Så nu skal hun bare udvikles i spillet sammen med resten af holdet,” siger Ole Bitsch.

 

Stor respekt for Team Esbjergs stjerner

Trods de gode takter i opstarten, er det dog en cheftræner med begge ben på jorden. Modstanderen på onsdag bliver noget vanskeligere, og det er Ole Bitsch fuldt bevidst om.

”Den modstander, vi møder på onsdag, er af en anden kaliber, end hvad vi har mødt i opstarten. I min optik er de favoritter til at blive danske mestre, når de er fuldtallig alle sammen. Så det er en stærk modstander, vi skal op i mod, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at stikke en kæp i hjulet på dem. Vi er meget bevidste om, at vi skal lykkes fuldt ud med vores spil, for at vi har en chance mod Esbjerg. Der er dog ingen tvivl om, at vi vil gå 110 % efter den mulighed. Så må vi se, om det holder.”

 

Stemningen tilbage i hallen

 Som altid efter en hård opstart glæder pigerne sig til at trække kamptrøjen over hovedet igen. I år er glæder dog lidt større, end den plejer, da der igen vil være tilskuere og stemning i hallen.

”Alle glæder sig til at komme tilbage og mærke stemningen og euforien. Det bliver en fornøjelse at mærke fans, publikum og sponsorer på lægterne igen. Så vi håber, at der kommer rigtig mange og støtter op om os. Jeg synes, det er en enormt spændende trup, som jeg forudser vil udvikle sig ret markant hen over sæsonen. Så det bliver et spændende hold at følge, og vi er klar til at give alt, hvad vi har for hver en centimeter på banen,” forsikrer Ole Bitsch.

 

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00

Du kan købe din billet https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

 

Foto: Hans Carstens