Det bliver den 24-årige nordmand, Eli Marie Raasok, der skal vogte målet i Randers HK de kommende to sæsoner. Eli har før udmærket sig på det norske ungdomslandshold og i sin tidligere klub, Oppsal IF. I denne sæson tørner hun ud for Silkeborg Voel, hvor hun i sin første sæson i den
danske liga har vist flere prøver på sit høje niveau. Cheftræner, Niels Agesen, spår hende en stor håndboldfremtid.

”Eli har potentiale til at blive topkeeper. Hun har vist højt niveau i de minutter, hun har fået i denne sæson, og hendes tidligere præstationer taler sit tydelige sprog. Hun kommer med sult og ærgerrighed, og jeg tror på, at vi kan give Eli den rolle, der skal til for, at hun kan præstere, som hun gjorde det i Norge,” siger han.

For Eli Marie var der ikke meget tvivl om, at karrieren skulle fortsætte i Randers HK.

”Min mavefornemmelse sagde, at det var det rigtige for mig som håndboldspiller. Jeg fik et vældig godt indtryk af Randers som klub. Man kan mærke professionaliteten i væggene, og spillergruppen virker meget motiveret og træningsvillig. Jeg forventer at kunne stabilisere mig i den danske liga og være en bidragsyder for holdet de kommende sæsoner. Jeg glæder mig vældigt til at møde pigerne og til at kæmpe for point i den blå trøje,” siger hun.