I forlængelse af tegningen af folkeaktier i Randers HK henover december er Randers HK og cheftræner Niels Agesen blevet enige om at forlænge kontrakten frem til 2025.

Vi har fået et klart budskab fra byens borgere i forbindelse med salget af folkeaktier; at vi skal få genrejst Randers HK, og at det skal ske med udgangspunkt i vores egne spillere. Vi skal derfor fortsat fokusere på vores talentarbejde. Det er det lange seje træk, vi er i gang med for at få genskabt Randers HK, så vi forhåbentlig igen om nogle år kan være med til at spille om medaljer. For at få denne drøm til at lykkedes er det meget vigtigt, at vi har en cheftræner, der er i stand til at udvikle og optimere vores spillerpotentiale.

I den forbindelse er Niels Agesen det helt rigtige valg. For os er Niels mere end blot en cheftræner. Hans fokus på og erfaring med talent- og ungdomsudviklingen og hans vilje til at gå den ekstra mil gør, at han i vores øjne er det helt rigtige valg. Det vil tage tid at genskabe et tophold, og vi skal være realistiske om vores resultatmæssige målsætninger de næste sæsoner.

‘Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg trives i Randers HK. Det har været et par hårde sæsoner på flere områder, men jeg håber og tror, at vi kan kigge fremad og holde planen for det lange seje træk.

Det lange seje træk sammen med sultne og ærgerrige spillere motiverer mig enormt’, siger Niels Agesen om forlængelsen.

For yderligere information kan der rettes henvendelse til bestyrelsesformand Henrik Schaar på tlf. 2938 5806.