Da Niels Agesen fredag morgen pakkede sin taske for at køre til træning i Randers, blev der pakket lidt mere end normalt. Grundet de nye Covid-19 restriktioner i Nordjylland har cheftræneren, der er bosat i Jammerbugt kommune, valgt at flytte til Randers for at kunne stå i spidsen for sit hold i de tre sidste spillerunder før julepausen. De nye restriktioner foreskriver nemlig, at man ikke må krydse kommunegrænserne. Derfor er Niels nødt til at blive i Randers i hele perioden. Det betyder derfor også et på gensyn til familien indtil d. 18/11, når holdet har spillet efterårets sidste kamp mod Team Esbjerg.

Indtil da kan han nyde den flotte udsigt over Randers fjord fra collegebygningen ved Arena Randers. Her er han blevet indlogeret i en lejlighed.

I Randers HK tager vi situationen yderst alvorligt. Vi er Niels meget taknemmelig for, at han uden tøven bakker op om klubben og holdet. Niels har som resten af holdet og staben fulgt alle retningslinjer og testprogrammer forelagt professionelle håndboldhold, hvilket naturligvis fortsætter uændret.